Halk Bankası yapılandırma yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Halk Bankası yapılandırma yapıyor mu?
  2. Halk Bankası kredi ertelemesi var mı?
  3. Halkbank sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?
  4. Esnaf kredisi ertelendi mi?
  5. Bireysel kredilerde erteleme var mı?
  6. Halk Bankası taksitlendirme nasıl yapılır?
  7. Ziraat mobil sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?

Halk Bankası yapılandırma yapıyor mu?

Halkbank kredi yapılandırma işlemi yapabileceğiniz bankalardan biri. Halkbank'tan aldığınız konut, ihtiyaç ya da taşıt kredisi ödemelerini kolaylaştırmak için bankanızla birebir görüşerek yapılandırma talebinde bulunabilirsiniz.

Halk Bankası kredi ertelemesi var mı?

Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin -30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelendi. Erteleme süresince çalışan sayısını azalttığı tespit edilen esnaf ve sanatkârlar kredi erteleme kapsamından çıkarılacak.

Halkbank sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?

Sonradan Taksitlendirme. Paraf ile yaptığınız peşin işlemlerinizi , Halkbank İnternet Şubesinden, Halkbank Mobil'den ve 08 Dialog'dan 18 aya kadar sonradan taksitlendirin!

Esnaf kredisi ertelendi mi?

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin, 1 Ocak- 30 Haziran 2021 arasında ödenmesi gereken 6 aylık taksitleri ertelenecek.

Bireysel kredilerde erteleme var mı?

'den önce kullandığınız Taksitli Kredilerde (İhtiyaç Kredisi, OTO, Konut) taksit ödemeleri talep edilmesi halinde 3 ay sonraya ötelenebilecektir. Öteleme sonucu vade uzatmadan kaynaklı oluşacak akdi faiz yeni ödeme planındaki taksitlere dağıtılacak olup, ayrıca Temerrüt/Gecikme Faizi alınmayacaktır.

Halk Bankası taksitlendirme nasıl yapılır?

Dönem içine yansımış ancak ekstreleşmemiş tek çekim satış işlemleri, Halkbank İnternet Şubenizde Kredi Kartları bölümünden veya 08 Dialog aracılığıyla taksitlendirebilir.

Ziraat mobil sonradan taksitlendirme nasıl yapılır?

Sonradan taksitlendirme işlemi Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığı ile gerçekleştirilebilecektir. Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi halinde taksitlendirme süreci tamamlanabilmektedir.