Askerlik para cezası ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Askerlik para cezası ödeme nasıl yapılır?
  2. Covid 19 cezası nereye ödenir?
  3. Sosyal Mesafe cezası nasıl ödenir?
  4. Askerlik para cezası ne kadar?
  5. Sosyal Mesafe cezası kaç TL?

Askerlik para cezası ödeme nasıl yapılır?

Askerlik yoklama kaçağı cezasına maruz kalan kişilerin en çok araştırdığı konulardan birisi de cezanın nereye ödeneceğidir. Asker yoklama kaçağı cezası vergi dairelerine ödeme yapmak mümkündür. Ayrıca e-devlet üzerinden de bu ceza bedeli yine ödenmektedir.

Covid 19 cezası nereye ödenir?

İdari Para Cezası Nereye Ödenir? İdari para cezası vergi dairesine ödenebilir. Daha hızlı işlem yapabilmek için anlaşmalı olan bankalar üzerinden ya da PTT kanalı ile de ödeyebilirsiniz.

Sosyal Mesafe cezası nasıl ödenir?

Bu cezalar, e-devlet üzerinden e-vergi dairesine online bankacılık veya kredi kartıyla ödenebilir. İnteraktif vergi dairesinin internet sitesinden ceza ödemek için İnteraktif Vergi Dairesi web sitesine(2) giriş yapılıp borç sorgulama ekranından ceza miktarı ve ödeme seçenekleri görüntülenebilir.

Askerlik para cezası ne kadar?

1. Yoklama kaçağı, saklı ve bakayalar Askeralma Kanununun 24'üncü maddesinin birinci fıkrası esaslarına göre idari para cezasıyla cezalandırılır. 2. Bunlardan kendiliğinden gelenler her gün karşılığı 5 Türk Lirası, yakalananlar ise 10 Türk Lirası idari para cezası ile cezalandırılır.

Sosyal Mesafe cezası kaç TL?

-Sosyal Mesafe Kuralını ihlal eden 43 Kişiye 135.450 TL İdari Para Cezası; -İzlem/ İzolasyon- Karantina Kural İhlalinden 2 kişiye 6.300 TL olmak üzere toplamda 192.150 TL İdari Para Cezası uygulanmıştır.