Bursaspor hangi yıllarda küme düştü?

İçindekiler:

  1. Bursaspor hangi yıllarda küme düştü?
  2. Bursaspor küme düştü mü?
  3. Hangi takımlar süper lige çıktı?
  4. Galatasaray hangi ligde oynuyor?
  5. Bursaspor'un şampiyonluğu var mı?
  6. Bu sezon Süper Lig'e hangi takımlar çıktı?
  7. Beşiktaş kaçıncı hafta lider oldu?

Bursaspor hangi yıllarda küme düştü?

1966-67 sezonunda Türkiye 2. Ligi'nde şampiyon olan Bursaspor, 2003-04 sezonunda küme düştükten 2 sezon sonra, 2005-06 sezonunda şampiyon olup Süper Lig'e çıkmıştır. 2009-10 sezonunda Süper Lig'i lider tamamlayarak Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan 5. takım olmuştur.

Bursaspor küme düştü mü?

Yeni Malatyaspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Bursaspor, buna karşın Göztepe'nin kazanmasıyla 15 yıl sonra tekrar küme düştü! Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Bursaspor, Yeni Malatyaspor'un konuğu oldu. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Bursaspor 2-1 kazanmasına rağmen küme düştü.

Hangi takımlar süper lige çıktı?

SON DAKİKA: Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Altınordu'yu 1-0 yenen Altay, Adana Demirspor ve GZT Giresunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Galatasaray hangi ligde oynuyor?

Süper Lig UEFA Şampiyonlar LigiUEFA Avrupa LigiZiraat Türkiye Kupası Galatasaray/Ligler

Bursaspor'un şampiyonluğu var mı?

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un saltanatını bozan Bursaspor, büyüklerin hegamonyasını kırdı ve 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Peki o tarihi yazan futbolcular şimdi ne yapıyor? (Derleyen: Kaan Karahan)

Bu sezon Süper Lig'e hangi takımlar çıktı?

Ve Süper Lig'e yükselen iki takım belli oldu! Adana Demirspor ve Giresunspor, TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen takımlar olurken, Samsunspor ise 3. sırada kalarak Play-Off'a katılma hakkı elde edebildi.

Beşiktaş kaçıncı hafta lider oldu?

Beşiktaş deplasmanda oynadığı Kayserispor maçını 2-0 kazandı ve haftayı lider geçmeyi tamamladı. Beşiktaş böylece 81 hafta aradan sonra ligde liderliği koltuğuna oturdu. Siyah-beyazlılar, en son 2018-19 sezonu 2.haftasını lider geçmişti.