Denizbank emekliye ne kadar kredi veriyor?

İçindekiler:

  1. Denizbank emekliye ne kadar kredi veriyor?
  2. DenizBank'tan nasıl kredi alabilirim?
  3. DenizBank kaç aya kadar kredi veriyor?
  4. DenizBank nefes kredisi kimlere verilir?

Denizbank emekliye ne kadar kredi veriyor?

Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi Deniz'de! Maaşını Bankamızdan Alan Emekli müşterilerimize özel aylık 1.71% faiz oranı ile ihtiyaç kredisi Deniz'de. ... Kredi üst limiti 65.000 TL, maksimum vade 36 aydır. Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5'i oranındadır.

DenizBank'tan nasıl kredi alabilirim?

Onaylı ihtiyaç kredinizi, İnternet veya Mobil Bankacılk Şubesindeki Krediler menüsü altında bulunan İhtiyaç Kredisi Kullandırım seçeneği ile tüm dokümanları onayladıktan sonra anında ya da size en yakın DenizBank Şubesi'nden kredinizi kullanabilirsiniz.

DenizBank kaç aya kadar kredi veriyor?

Kredi üst limiti 65.000 TL, azami vade 60 aydır. Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5'i oranındadır. Tabloda yer alan kredi tahsis ücretine vergi dâhil edilmemiştir.

DenizBank nefes kredisi kimlere verilir?

Nefes Kredi Paketi ile yıllık cirosu 10 milyon liranın altında olan ve 2020 yılı cirosunda 2019'a göre yüzde 25 kayıp yaşayan, ticaret, deniz ticaret, sanayi, ticaret ve sanayi odaları veya ticaret borsasına kayıtlı üyelere işletme sermayesi finansman imkanı sağlanacak.