Sivilceye ne iyi gelir ev yapımı?

İçindekiler:

  1. Sivilceye ne iyi gelir ev yapımı?
  2. Akne maskesi evde nasıl yapılır?
  3. Siyah noktaların geçmesi için ne yapmalıyız?
  4. Sivilce maskesi 1 günde nasıl geçer?
  5. Soyulan Yeşil çay maskesi nasıl yapılır?

Sivilceye ne iyi gelir ev yapımı?

Limon ve karbonat son derecede etkili bir tedavi seçeneğidir. Bu karışımı pamuk yardımı ile sivilce olan bölgelere sürerek iyileşmesini bekleyebilirsiniz. Limon ve Yoğurt: Limon ve yoğurt karışımı da aynı şekilde antibakteriyel özelliği olan ve sivilcelere çok iyi gelen bir karışımdır.

Akne maskesi evde nasıl yapılır?

Bir yumurtanın akını karıştırma kabına ayırın. Ardından bu kaba balı ve limon suyunu ekleyip iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı akneli bölgeye uygulayın ve yaklaşık 20 dakika maskenin cilt tarafından emilmesi için bekleyin. Sürenin sonunda maskeyi cildinizden ılık su ile arındırın.

Siyah noktaların geçmesi için ne yapmalıyız?

Karbonat Maskesi: Bir kaşık karbonat ve az miktarda suyla hazırlayacağınız macun kıvamındaki karbonat maskesini, yüzünüzde 10 dakika tutarak yıkayın. Cildinizin daha pürüzsüz ve siyah noktalardan arınmış olduğunu fark edeceksiniz. Bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.

Sivilce maskesi 1 günde nasıl geçer?

1 gecede sivilceden kurtulmanız gerekiyorsa Sivilce olan bölgeye gece yatmadan önce diş macunu sürün ve kalktığınızda bölgeyi ılık suyla yıkayın. 1 kasede 1 tatlı kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırıp temiz cilde uygulayın. 15 dakika bekletildikten sonra ılık suyla durulayın.

Soyulan Yeşil çay maskesi nasıl yapılır?

GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ SOYULABİLEN YEŞİL ÇAYLI KİL MASKESİ 2 çay kaşığı toz kili bir karıştırma kabına alın ve üzerine 1 orta boy fincan demlenmiş ve süzülmüş ılınmış yeşil ekleyerek macun kıvamına getirine kadar karıştırın. Karışımı yüzünüze sürün ve 30 dakika bekleyip ılık suyla yıkayın.