Ankara isveç konsolosluğu açık mı?

İçindekiler:

  1. Ankara isveç konsolosluğu açık mı?
  2. Isveç konsolosluğu ankara randevu nasıl alınır?
  3. Isveç konsolosluğu açık mı?
  4. Isveç vizeleri açık mı?
  5. İsveç vizesi ne kadar sürer?

Ankara isveç konsolosluğu açık mı?

İsveç Ankara Büyükelçiliği Çalışma Saatleri Büyükelçilik Pazartesi ve Perşembe günleri arasında saat 09.00-12.00 arasında halka açık olarak hizmet vermektedir. Telefon ile hizmet 10.30-12.30 ve 14.00-15-00 saatleri arasında verilmektedir.

Isveç konsolosluğu ankara randevu nasıl alınır?

Randevu almak için; randevu istek formunu doldurmanız gerekmektedir. Randevu formunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize bir hafta içerisinde cevap verilecektir. İsveç Başkonsolosluğu, randevusuz başvuru kabul etmemektedir.

Isveç konsolosluğu açık mı?

Ziyaret saatleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 09.00 ve 10.00 arasındadır. Lütfen pasaportunuzu yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Isveç vizeleri açık mı?

İsveç Krallığı'nı ziyaret etmeyi planlayan; Umuma Mahsus (Bordo)pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizeye tabi iken, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları yapacakları seyahatlerde 180 gün içerisinde 90 gün süre ile vizeden muaftırlar.

İsveç vizesi ne kadar sürer?

İsveç Vizesi Kaç Günde Çıkar? İsveç Krallığı'na seyahat etmeyi planlayan Türk vatandaşlarımızın vize başvurusu için gerekli tüm evrakları eksiksiz ve doğru bir şekilde teslim etmeleri şartıyla vize başvurularının sonuçlanma süresi yaklaşık olarak 5 ile 7 gün gibi bir süre zarfında gerçekleşmektedir.