Kuantum düşünce tekniği nedir?

İçindekiler:

  1. Kuantum düşünce tekniği nedir?
  2. Kuantum sistemi nedir?
  3. Kuantum yaşam felsefesi nedir kısaca?
  4. NLP kuantum Nedir?
  5. Kuantum yapmak nedir?

Kuantum düşünce tekniği nedir?

Oysa Kuantum Düşünce; derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. ... Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir. Bu düzeyde insan, kendi hayatının efendisi durumuna geçer.

Kuantum sistemi nedir?

Kuantum düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa kuantum düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.

Kuantum yaşam felsefesi nedir kısaca?

Kuantum Yaşam Felsefesi; kişinin pastadaki negatif enerjileri görmesini engelleyerek, olumsuzluklara pozitif bir pencereden yaklaşabilmeyi hedef alıyor. Böylece Kuantum Felsefesi'nin doğru anlarda benimsenmesi, bilinçaltı yöneliminide negatifleri fazla olan bir yaşamı, pozitife evirebilmeyi sağlıyor.

NLP kuantum Nedir?

NLP, zihinsel süreçleri kullanarak, insanın hayatında olmasını istediği sonuçlara nasıl ulaşacağını anlatan ve gösteren bir tekniktir. ... Dolayısıyla sigaradan kurtardığınız biri yemeğe sarılmıyor, artık tamamen bağımsız bir insan oluyor. Çok daha derin ve temel düzeyde bir çalışma kuantum.

Kuantum yapmak nedir?

Kuantum düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. ... Oysa kuantum düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir.