Kleopatra plajı giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kleopatra plajı giriş ücreti ne kadar?
  2. Damlataş plajı taşlı mı?
  3. Alanyanın en güzel Plajı hangisi?
  4. Kleopatra koyu mu delikli koy mu?

Kleopatra plajı giriş ücreti ne kadar?

* Kleopatra Adası ve Plajı'na 2020 yılı giriş ücreti kişi başı 50 TL. * MEB'e bağlı öğretmenlerden, 65 yaş üstü kişilerden ve Müze Kart sahiplerinden ücret alınmıyor. * Kleopatra plajında ise şezlonglar ücretsiz, şemsiyeler 20 TL, ancak yer olmadığında yere uzanmak için 20 TL'ye minder kiralayabiliyorsunuz.

Damlataş plajı taşlı mı?

Plajın yaklaşık uzunluğu 3 kilometredir. Plaj kısmı ve denizin içerisi kumdur, kayalık taş alanlar yoktur. Sadece bazı kesimlerde kum kayası ile karşılaşılabilir. Plaj kıyısı boyunca yeşil park alanları bulunmaktadır.

Alanyanın en güzel Plajı hangisi?

1- Damlataş Plajı Alanya'nın en güzel plajlarından olan damlataj plajı, damlataş bölgesinde olup turistlerin ve yerlilerin sıkca rağbet ettiği yerlerden biridir. Masmavi sularında, dalgasız bir deniz deneyimi ve müthiş kültürel manzaralarından dolayı tercih edilen plajdır.

Kleopatra koyu mu delikli koy mu?

Alaçatı ile Ovacık arasındaki sahil yazlık sitelerden Özpamir Sitesi'nin hemen altında yer alan Kleopatra Koyu'na bu ismin verilmesinin nedeni plajda ve deniz içerisinde bulunan ince taneli kum. ... Ayrıca Delikli Koy'a ismini veren taş oluşumunun benzeri bir yapı da var bu plajda.