Ali Taran kimdir ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Ali Taran kimdir ne iş yapar?
  2. Ali Taran Kimdir?
  3. Ali Taran ne mezunu?
  4. Ali Taran kac cocugu var?
  5. Ali Taran kanser eşi oldu mü?
  6. Selma Ann Desmond oldu mü?
  7. Selma Ann Desmond kaç yaşında?

Ali Taran kimdir ne iş yapar?

Ali Taran 40 yılı aşkın 'reklamcılık' ömrünün 23 yılını Ali Taran Creative Workshop / ATCW olarak yaşamış ve yaşamaya devam etmektedir. Ali Taran, tarihinde Beyza Karaoğlan ile evlendi. Ali Taran, 2016 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv8'de yayınlanan “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasının jürisi oldu.

Ali Taran Kimdir?

Sanatçı Ayfer Feray ve gazeteci Samim Tara'nın oğlu olan Ali Tara 'da doğdu. İstanbul Konservatuvarı'nı bitirdikten sonra New York Üniversitesi'nde masterını tamamladı ve uzun yıllar yurtdışında yaşadı. Ali Tara, iş ve hayat arkadaşı Lale Tara ile 21 yıldır yaşamı paylaşıyordu.

Ali Taran ne mezunu?

1952 yılında Lüleburgaz Kepirtepe'de doğdu. Bedia Taran ve Selahattin Taran'ın iki oğlundan biridir. Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Bölümü'ndeki öğrenimini yarıda bıraktı.

Ali Taran kac cocugu var?

Kuzey Taran Ali Taran/Çocukları

Ali Taran kanser eşi oldu mü?

Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond'a boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş tepkilere neden olmuştu. Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, Bodrum'da Semiramis Pekkan'ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirmişti.

Selma Ann Desmond oldu mü?

Reklamcı Ali Taran'ın bir süredir kanser tedavisi gören eski eşi Selma Ann Desmond, vefat etti. Uzun süredir kanser tedavisi gören 54 yaşındaki Selma Ann Desmond, akşam saatlerinde Levent'teki evinde hayatını kaybetti.

Selma Ann Desmond kaç yaşında?

Ünlü reklamcı Ali Taran'ın 24 yıllık eski eşi Selma Ann Desmond (54) dün Levent'teki evinde hayatını kaybetti. Karaciğer kanseri olan Selma Ann Desmond'un durumu geçen hafta ağırlaşmıştı. Amerika'da yaşayan oğlu Kuzey Taran geçen hafta İstanbul'a geldi.