Gürleyik açık mı?

İçindekiler:

  1. Gürleyik açık mı?
  2. Gürleyik nereye bağlı?
  3. Gürleyik şelalesinde mangal yapılır mı?
  4. Güllük Şelalesi Nerede?
  5. Gürleyik Eskişehir arası kaç km?
  6. Gürleyik Şelalesi Ankara'ya kaç kilometre?
  7. Gürleyik Köyü nerede?
  8. Ankara Gürleyik şelalesi nasıl gidilir?
  9. Gürleyik Şelalesi Eskişehir merkez arası kaç km?
  10. Bolu Gürleyik Şelalesi arası kaç km?
  11. Dalaman Gurleyik arasi kac km?
  12. Dalamanın kaç köyü var?
  13. Ankara Gürleyik Şelalesi arası kaç kilometre?

Gürleyik açık mı?

Gürleyik Şelalesi Ziyaret Saatleri (2020) Gürleyik Şelalesine her gün ve her saat giriş yapmak mümkündür.

Gürleyik nereye bağlı?

Eskişehir ilimizin Mihalıççık ilçesine bağlı Gürleyik Köyünde yer alan Gürleyik Şelalesi tam bir doğa harikası. Eskişehir'e 118 kilometre uzaklıktaki Gürleyik Şelalesi, Mihalıççık ilçe merkezine 27 km, Ankara'ya 177 km, İstanbul'a ise 327 km uzaklıkta.

Gürleyik şelalesinde mangal yapılır mı?

Köyün ve şelalenin adı, Gürleyik Çayı'ndan gelmektedir. Gürleyik Çayı'ndan doğan Gürleyik Şelalesi çevresinde piknik alanı, kamp alanı bulunmakta fakat Kültür Varlıkları Koruma Müdürlüğü'nün aldığı kararla Gürleyik Çay yatağında mangal, semaver, piknik, kamp çadırı ve çay yatağında tersine yürüyüş yasaklanmıştır.

Güllük Şelalesi Nerede?

Özellikle yaz aylarında serinleyebileceğiniz, doğa yürüyüşü, kamp ve piknik gibi aktiviteleri gerçekleştirebileceğiniz Gürleyik Çağlayanı yani bilinen diğer adıyla Gürleyik Şelalesi, Eskişehir'in Mihalıççık ilçesine bağlı Gürleyik Köyü'nde bulunmaktadır.

Gürleyik Eskişehir arası kaç km?

Gürleyik Şelalesi nerede nasıl gidilir sorunuza cevap verecek olursak; Eskişehir'in Mihalıcçık ilçesine bağlı olan Gürleyik mahallesinde diyebiliriz. Eskişehir merkeze yaklaşık 120 km, Ankara merkeze ise 180 km mesafede bulunuyor.

Gürleyik Şelalesi Ankara'ya kaç kilometre?

Ankara'dan yaklaşık 180 km mesafelik bir yol kat edip böylesine muhteşem bir doğayla tanışmak varmış hafta sonu kısmetimizde. Gürleyik Şelalesi, Eskişehir'in, Mihalıççık ilçesine bağlı Gürleyik köyünde yer alıyor.

Gürleyik Köyü nerede?

Gürleyik Köyü Haritası Gürleyik Köyü 36.914478 enlem ve 29.036362 boylamda yer almaktadır. Dalaman ilçesine bağlıdır. Gürleyik Köyü haritası Muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Gürleyik Köyü posta kodu 48770.

Ankara Gürleyik şelalesi nasıl gidilir?

Gürleyik Şelalesine şahsi araç ile gitmeyi arzu eden ziyaretçilerin Ankara, Beypazarı ve Nallıhan yolu üstünde seyretmeleri gerekmektedir. Nallıhan Kuş Cenneti alanının ilerisinde yer alan Yunus Emre Türbesi yoluna dönülmesi ile birlikte ve ardından da 30 kilometre kadar aynı yol üzerinden devam etmek gerekmektedir.

Gürleyik Şelalesi Eskişehir merkez arası kaç km?

Gürleyik Şelalesi nerede nasıl gidilir sorunuza cevap verecek olursak; Eskişehir'in Mihalıcçık ilçesine bağlı olan Gürleyik mahallesinde diyebiliriz. Eskişehir merkeze yaklaşık 120 km, Ankara merkeze ise 180 km mesafede bulunuyor.

Bolu Gürleyik Şelalesi arası kaç km?

Bolu Gölcük Gurleyik Selalesi arası mesafe, Bolu Gölcük Gurleyik Selalesi yol haritası, Bolu Gölcük Gurleyik Selalesi kaç saat kaç km. Bolu Gölcük Gurleyik Selalesi arası mesafe : 150 kilometre. Bolu Gölcük Gurleyik Selalesi arası süre : 2 saat 27 dakika.

Dalaman Gurleyik arasi kac km?

Dalaman gürleyik köyü arası mesafe : 48 kilometre. Dalaman gürleyik köyü arası süre : 1 saat 9 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Dalaman gürleyik köyü arası yol haritasına ulaşabilir, Dalaman noktasından gürleyik köyü ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Dalamanın kaç köyü var?

Dalaman Havalimanı bu ilçe sınırları içerisindedir. Ortaca'nın da ilçe haline getirilmesinden sonra bağlı beldesi kalmamıştır. 26 mahallesi bulunmaktadır. Akdeniz Bölgesi'nde, Muğla İline bağlı bir ilçe olan Dalaman,aynı ilin Köyceğiz, Ortaca ve Fethiye ilçeleri ile Denizli ili Çameli ilçesi arasında yer almaktadır.

Ankara Gürleyik Şelalesi arası kaç kilometre?

Eskişehir merkeze yaklaşık 120 km, Ankara merkeze ise 180 km mesafede bulunuyor. Gürleyik Şelalesi'ne yol tarifi; Eskişehir'den gidecekseniz eğer, Mihalıççık yoluna girin.