THY kabin bagajı kabul ediyor mu?

İçindekiler:

  1. THY kabin bagajı kabul ediyor mu?
  2. Kabin bagajına neler alınmaz?
  3. THY El bagajı yasak mi?
  4. THY El bagajı ne kadar?
  5. Uçaklara el bagajı alınıyor mu?
  6. Uçağa ne almak yasak?
  7. THY kaç kg bagaj hakkı var?
  8. Traş Makinesi uçağa alınır mı?
  9. Uçakta Sırt çantasında neler yasak?
  10. Ucakta bavulda neler yasak?
  11. Uçak bagajında peynir gider mi?
  12. Konserve uçağa alınır mı?

THY kabin bagajı kabul ediyor mu?

Siz de Türk Hava Yolları ile seyahat ederek güvenliğinizi tehdit etmeyen, ağırlığı ve boyutları standartlara uygun eşyalarınızı kabin bagajınızda taşıyabilirsiniz.

Kabin bagajına neler alınmaz?

Kabin bagajı içine alabileceğiniz kozmetik ürünleri, 100 ml'yi geçemez. Sıvı haldeki bebek maması gibi temel ihtiyaç ürünleri, kilitli poşetle kabin bagajı olarak taşınabilir. Uçak içine hiçbir şekilde yanıcı, kesici, delici, ezici eşyalar ve zarar verici olarak tanımlanabilecek eşyalar sokulmaz.

THY El bagajı yasak mi?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, seferlerde yolcuların uçağa kabin bagajlarını almasına bir süredir izin verilmiyordu. ... Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün yeni düzenlemesinin izin vermesi ile uçak içi el bagaj kurallarımızı 17 Aralık Perşembe günü itibarıyla normal uygulamaya döndürüyor.

THY El bagajı ne kadar?

Kabin bagajı olarak Economy Class için için maksimum 23x40x55 cm ebatlarında, 8 kg ağırlığında 1 parça el bagajı ile 1 adet kişisel eşyanızı taşıyabilirsiniz.

Uçaklara el bagajı alınıyor mu?

Yolcuların hava aracına biniş ve inişi sırasında sosyal mesafeyi koruyabilmeleri ve kabin ekibinin yolcu bagajına dokunma ihtiyacını azaltmak için kadın el çantası, erkek evrak çantası, dizüstü bilgisayar ve bebek el çantası dışında el bagajı kabine kabul edilmiyor.

Uçağa ne almak yasak?

Yolcu ve kabin bagajlarında taşınması kesinlikle yasak olan maddeler ise aşağıda sıralanmıştır: Alarm ile donatılmış evrak çantaları, güvenlikli ataşe çantaları Lityum pil içeren veya işaret, aydınlatma mühimmatı içeren maddeler> Patlayıcılar, mühimmat, havai fişek ve işaret fişekleri.

THY kaç kg bagaj hakkı var?

Bagaj kuralları Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.

Traş Makinesi uçağa alınır mı?

Evet, el bagajında telefon, laptop, tablet, saç kurutma makinesi, düzeleştirici, saç maşası, kamera, seyahat ütüsü ve elektrikli tıraş makinesi dâhil olmak üzere birçok elektronik cihaza izin verilir.

Uçakta Sırt çantasında neler yasak?

Kısıtlamaya Neler Dahildir?
  • Su, şurup, içki dahil her türlü sıvı
  • Kremler, losyonlar, yağlar (Kozmetik yağlar dahil), parfümler, maskara dahil. ...
  • Traş köpükleri, deodorantlar.
  • Diş macunu dahil her türlü macun kıvamındaki maddeler.
  • Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan. ...
  • Kontak lens sıvıları
Daha fazla öğe...

Ucakta bavulda neler yasak?

Uçak yolculuklarında bavula konulması yasak eşyalar nelerdir?
  • Tabanca, silah ve her türlü yaralayıcı maddeler. ...
  • Zeytinyağı, bal, reçel, pekmez, sulu peynir gibi akıcı maddeler, sıkıştırılmış gazlar, aşındırıcı maddeler yolcu bagajı içinde taşınamaz.
  • Sıvılar en fazla 100 ml olan kaplarda taşınabilir.

Uçak bagajında peynir gider mi?

İyi haber aslında birçok peyniri uçakta taşıyabiliyorsunuz, tabii sadece bir tanesi dışında. O da krem peyniri! Sebebi yine tahmin edebileceğiniz üzere krem peynirin sıvı kapsamında sayılması.

Konserve uçağa alınır mı?

Sıvı halde olan yiyecekler ürün başına 100 ml'den ve toplamda 1 litreden fazla ise uçağa alınmaz. Uçağa alınmayan yiyeceklerin arasında domates sosu, yoğurt, tereyağ, krem peynir, konserve çorbalar ve soslar bulunur.