Okundu bilgisi nedir?

İçindekiler:

  1. Okundu bilgisi nedir?
  2. Mesajın okunup okunmadığını nasıl anlarız?
  3. WhatsApp grupta görüldü nasıl anlaşılır?
  4. SMS görüldüğünü nasıl anlarız iphone?
  5. Mesajlarda teslim edildi ne demek?
  6. WhatsApp görüldü nasıl kapatılır?
  7. WhatsApp tek tık ne demek?
  8. Whatsappta çevrimiçi nasıl gizlenir?
  9. WhatsApp'ta tek tik ne demek?
  10. iPhone 5 SMS ayarları nasıl yapılır?
  11. Messenger de mesajın okunduğu nasıl anlaşılır?
  12. WhatsApp tek çizgi ne demek?

Okundu bilgisi nedir?

WhatsApp'ın okundu bilgisi veren mavi tik özelliği her zaman, her kullanıcı tarafından kullanılmak istenmeyebiliyor. ... Klasik SMS'ten farklı olarak mesajlaşılan kişinin en son ne zaman WhatsApp'a giriş yaptığı, gönderilen mesajları okuyup okumadığı gibi birçok bilgi işaretlerle anlatılır.

Mesajın okunup okunmadığını nasıl anlarız?

Bir arkadaşın (okundu bilgisi açık olan) mesajını okursa mesajın altında "Okundu" yazısını ve onun altında zaman damgasını göreceksin. ... Eğer Sohbet başlatın çubuğunun en üstünde "Sohbet mesajı" ibaresi görürsen mesaj gönderdiğin veya mesajını alan kişinin sohbet özelliklerini etkinleştirdiğini anlarsın.

WhatsApp grupta görüldü nasıl anlaşılır?

Gruptaki tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda ise iki mavi onay işareti görüntülenir....Mesaj bilgisi ekranını görmek için:
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Gönderdiğiniz mesaja dokunun ve basılı tutun.
  3. simgesine dokunun. Alternatif olarak Diğer seçenekler > Bilgi'ye dokunmanız gerekebilir.

SMS görüldüğünü nasıl anlarız iphone?

Tam olarak şu yolu izleyerek açabilirsiniz.
  1. Önce ayarlara girin.
  2. Ardından mesajlar uygulamasını bulun ve içine girin. İçeri girdiğiniz zaman “okundu bilgisi gönder” ayarı karşınıza gelecek. Bu ayarı aktif ettiğiniz zaman mesajı okuduğunuza dair bilgi karşı tarafa verilecektir.

Mesajlarda teslim edildi ne demek?

Teslim Edildi ifadesi mesaj gönderdiğiniz kişinin o an aktif olduğuna ve mesajınızdan haberdar olduğuna delalet eder. Onay kutucuğunda mesaj gönderdiğiniz kişinin profil resmi görünüyorsa (1): Mesajınız açılmış ve okunmuş demektir. İşaretin üzerine giderek okunma tarih ve saatini görebilirsiniz.

WhatsApp görüldü nasıl kapatılır?

Android cihazlar için; Birinci adım: WhatsApp'ı açın ve Ayarlar sayfasını ziyaret edin. İkinci adım: Hesap > Gizlilik adımını takip edin. Üçüncü adım: Mesajlaşma menüsü altından Okundu bilgisi yanındaki işareti kaldırın.

WhatsApp tek tık ne demek?

Whatsapp'ta mesaj alıp gönderirken onay işareti dikkatinizi çekmiştir. Tek onay işareti attığınız mesajın gönderildiğini ancak karşı tarafın bu mesajı henüz okumadığnı gösterir. Çift onay işareti göründüğünde ise karşı tarafa bu mesajın ulaştığı anlaşılabilir.

Whatsappta çevrimiçi nasıl gizlenir?

İşte adım adım whatsapp çevrimiçi gizleme işlemi… Ayarlar> Gizlilik> Durum adımlarını takip ediniz. Daha sonra buradan kişilerim seçiliyse tüm kişileriniz çevrim içi olup olmadığınızı görebiliyor demektir. Buradan kişiler yerine hiç kimse yazanı tercih ediniz. Bu şekilde çevrim içi özelliğini kapatmış olursunuz.

WhatsApp'ta tek tik ne demek?

Whatsapp'ta mesaj alıp gönderirken onay işareti dikkatinizi çekmiştir. Tek onay işareti attığınız mesajın gönderildiğini ancak karşı tarafın bu mesajı henüz okumadığnı gösterir. Çift onay işareti göründüğünde ise karşı tarafa bu mesajın ulaştığı anlaşılabilir.

iPhone 5 SMS ayarları nasıl yapılır?

Mesaj iletmeyi ayarlama
  1. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > Mesajlar > Gönder ve Al'a gidin. Mac'inizde Mesajlar'ı açın, Mesajlar > Tercihler'i seçin, ardından iMessage'ı tıklayın. ...
  2. iPhone'unuzda Ayarlar > Mesajlar > Mesaj İletme'ye gidin.*
  3. Hangi aygıtların iPhone'unuzdan mesaj gönderip alabileceğini seçin.

Messenger de mesajın okunduğu nasıl anlaşılır?

: Onay işaretli mavi daire, mesajınızın gönderilmiş olduğunu belirtir. : Onay işaretli içi dolu mavi daire, mesajınızın teslim edilmiş olduğunu belirtir. : Mesajlaştığınız kişi mesajınızı okuduğunda, kişinin fotoğrafının küçük bir versiyonu mesajın altında görünür.

WhatsApp tek çizgi ne demek?

Tek onay işareti attığınız mesajın gönderildiğini ancak karşı tarafın bu mesajı henüz okumadığnı gösterir. Çift onay işareti göründüğünde ise karşı tarafa bu mesajın ulaştığı anlaşılabilir. Çift mavi tik gördüğünüzde ise mesajınızı karşı tarafın okuduğunu anlayabilirsiniz.