Vodafone TV hangi tarifelere ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Vodafone TV hangi tarifelere ücretsiz?
  2. Vodafone Tv Nasıl satın alınır?
  3. TV Plus ücretli mi?
  4. Vodafone kampanyalı TV keyif paketi nedir?
  5. Vodafone tv şifresini nasıl alabilirim?
  6. Vodafone Tv'ye nasıl girilir?

Vodafone TV hangi tarifelere ücretsiz?

Red Paketi ile Eğlence Paketi ücretsizdir ve Vodafone faturalı tarifelerine gelmeniz ile otomatik tanımlanır. Full paket ücreti 18,90 TL, Super paket ücreti 11.90 TL olarak faturanıza "Vodafone TV" kaleminde yansıtılır. Faturasız hatlarda ise servisin aylık yenilenme tarihlerinde paketin ücreti bakiyenizden düşer.

Vodafone Tv Nasıl satın alınır?

Vodafone TV giriş linkini edinmek için öncelikle “Red” yazıp 9080'e gönderin. Full pakete abone olmak içinse “TV Devam” yazıp 9080'e gönderebilirsiniz.

TV Plus ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.

Vodafone kampanyalı TV keyif paketi nedir?

Vodafone, faturalı tarifeye geçiş yapan kullanıcılarına Vodafone TV Eğlence Paketi 'ni ücretsiz olarak sunuyor. Üstüne bir de Vodafone TV için 2 GB internet hakkı tanımlıyor. Bu paketin standart ücreti ise 5,9 TL. Pakette 70'den fazla TV kanalını canlı izleme ve 24 saat geri sarma şansına sahip olabiliyorsunuz.

Vodafone tv şifresini nasıl alabilirim?

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz. Yurtdışında Vodafone Self Servis şifresi almak için ise + 00 00 numarasına S yazıp SMS atılması gerekmektedir.

Vodafone Tv'ye nasıl girilir?

Vodafone TV Nasıl Kurulur?
  1. Vodafone TV giriş linkini edinmek için öncelikle “Red” yazıp 9080'e gönderin. ...
  2. SMS ile size iletilen giriş linkine tıklayın.
  3. Linke tıkladığınızda karşınıza çıkan sayfada Vodafone TV'nin yanındaki “aktifleştir” butonuna tıklayın.