Fenerbahçe Ülker Sports Arena kaç kişilik?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Ülker Sports Arena kaç kişilik?
  2. Fenerbahçe Basketbol Arena nerede?
  3. Ülker Sports Arena dan Kadıköye nasıl gidilir?
  4. Ülker Sports Arena hangi semtte?
  5. Futbol locaları kaç kişilik?
  6. Şükrü Saraçoğlu kaç dönüm?

Fenerbahçe Ülker Sports Arena kaç kişilik?

Arena, 13.500 kişilik kapasitesi, 44 adet locası, salonu gören restoranı, özel alanları ve hem antrenmanlar hem de maçlar için kullanılabilecek 2.500 kişi kapasiteli küçük salonu ile Türkiye'de ilkleri yaşatıyor.

Fenerbahçe Basketbol Arena nerede?

Ülker Spor ve Etkinlik SalonuFenerbahçe Erkek Basketbol Takımı / Arena/Stadyum

Ülker Sports Arena dan Kadıköye nasıl gidilir?

Ülker Sports Arena Fenerbahçe Basketbol Takımının iç saha maçlarını oynadığı yer olup İstanbul'un Ataşehir ilçesinde bulunmaktadır. Kadıköy'den Rıhtım'dan kalkan yeşil başlıklı minibüslere binerek ya da 8A'ya binerek Leylak Sokak durağında indiğinizde Ülker Sports Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Ülker Sports Arena hangi semtte?

Ataşehir ilçesine bağlıdır. Ülker Sports Arena haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Futbol locaları kaç kişilik?

Koronavirüs nedeniyle maçların bir süredir seyircisiz oynanması, kulüpleri ekonomik olarak etkiliyordu. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ekiplerinden gelen talep üzerine localara (yüzde 50 kapasitesi kadar) seyirci alınmasına izin verdi.

Şükrü Saraçoğlu kaç dönüm?

Şükrü Saracoğlu Stadyumu ya da sponsorluk anlaşması gereği Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi İstanbul, Kadıköy'de bulunan, Fenerbahçe'nin maçlarını oynadığı 50530 seyirci kapasiteli stadyumdur....Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu.
Ülker Stadyumu
Ev sahibiFenerbahçe
Kapasite50530
Boyutlar105×68 m
Kullanıcılar
14 satır daha