Maden suyu yüze nasıl uygulanmalı?

İçindekiler:

  1. Maden suyu yüze nasıl uygulanmalı?
  2. Maden suyu cildi gençleştirir mi?
  3. Maden suyu yüze sürülür mü?
  4. Maden suyunda kolajen var mı?
  5. Maden suyu gözenekleri sıkılaştırır mı?
  6. Yüzü soda ile yıkamak ne işe yarar?
  7. Yüzümüzü soda ile yıkarsak ne olur?
  8. Maden suyu göze zarar verir mi?

Maden suyu yüze nasıl uygulanmalı?

Günlük cilt bakımında maden suyu pratik bir yöntemle uygulanabilir. Maden suyunu buz kalıbında dondurun ve sabahları bu kalıplarla cildinizi temizleyin. Kısa süre sonra cildinizdeki canlılığı fark etmeye başlayacaksınız. Buz kalıbı haline gelen maden suyunu her sabah göz altlarınıza masaj yaparak uygulayın.

Maden suyu cildi gençleştirir mi?

Maden suyunun cilde de çok faydalı olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Karagülle, "Maden suyu içildiği sürece, cilt pörsük, yorgun ve solgun görünmeyecektir. Maden suyu sadece içildiğinde değil, sürüldüğünde de cildi canlandırır ve gençleştirir" diye konuştu.

Maden suyu yüze sürülür mü?

Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. Yağ yakıcı etkisinin yanı sıra temizleyici etkisiyle cildi kirlerden arındırır. Sprey olarak kullanıldığında ciltte ferahlatıcı bir etki yaratır. Yüz kenarlarında gülmekten oluşan mimik çizgilerinin giderilmesine yardımcı olur.

Maden suyunda kolajen var mı?

MADEN SUYUNDA BOLCA SİLİSYUM VAR Kolajen ve elastin liflerini güçlendirerek, dokuların elastikiyetini sağlayan cilt dostu mineral, bu özelliğiyle cildi sıkılaştırıp, kırışıklıkları önleyen bir etkiye sahip. Maden suyunda bolca bulunan silisyumun etkileriyle sağlıklı bir gençlik elde etmek mümkün.

Maden suyu gözenekleri sıkılaştırır mı?

Vücudu ve cildi toksinlerden arındırarak rahatlayıcı bir etki yaratır. İçerisinde bulunan silisyum sayesinde cildi güçlendirerek gözenekleri sıkılaştırır. Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. Yağ yakıcı etkisinin yanı sıra temizleyici etkisi ile cildi kirlerden arındırır.

Yüzü soda ile yıkamak ne işe yarar?

*İçerdiği silisyum sayesinde cildi güçlendirerek gözenekleri sıkılaştırır. *Yüz bölgesine pamuğa sürülerek uygulandığında temizleyici olarak kullanılabilir. *Sprey olarak kullanıldığında ciltte ferahlatıcı bir etki yaratır. *Yüz kenarlarında oluşan mimik çizgilerinin giderilmesine yardımcı olur.

Yüzümüzü soda ile yıkarsak ne olur?

Derinlemesine temizliyor. Soda içerdiği minareller sayesinde ciltteki kiri daha iyi temizler. Özellikle ciltteki makyaj temizlendikten sonra soda ile yüz yıkandığında gözenekler açılmış oluyor.

Maden suyu göze zarar verir mi?

Maden suyu ve soda şişeleri, dikkatsizce açılmaya çalışıldığında ciddi göz yaralanmalara sebep olabilir. Soda şişesine bağlı göz yaralanmalarıyla sıkça karşılaşıldığını vurgulayan Op. Dr. Levent Akçay, şu uyarılarda bulundu: “Soda ve maden suyu şişeleri yere vurduğu zaman patlayarak şişe kapağını göze doğru fırlatır.