İyzico Payment ne demek?

İçindekiler:

  1. İyzico Payment ne demek?
  2. Pay tr kimin?
  3. İyzico hangi kartlar?
  4. İyzico ne iş yapar?
  5. Pay TR ne demek?
  6. Pay tr güvenilir mi?

İyzico Payment ne demek?

"Kolay Ödeme" anlamına gelen "Easy Check Out" kelimelerinin kısaltılmış ve Türkçe okunuşa uyarlanmış versiyonu olan iyzico, adından da anlaşılacağı üzere kullanıcılarına ödeme hizmetlerinde kolaylıklar yaratmak üzerine kurgulanmış bir dünya sunmaktadır.

Pay tr kimin?

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra ABD'de eğitim gören genç girişimci Yiğit Cengiz, 2009'da Türkiye'nin ilk yerli ödeme kuruluşu PayTR firmasını kurdu ve BDDK'dan yetki aldı.

İyzico hangi kartlar?

iyzico'da şu anda Bonus, World, Maximum, CardFinans, Paraf, Axess ve Advantage kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alınabilmektedir. Böylece 7 bankaya ait bütün kredi kartları ile taksitli olarak ödeme alabilirsiniz.

İyzico ne iş yapar?

iyzico, 29 binden fazla internet sitesinden güven içinde alışveriş yapmanızı mümkün kılan, çalıştığı üye yerlerine hızlı ve sahtecilik önleme odaklı en yüksek kalitede hizmet sunan BDDK lisanslı bir finans teknolojileri firmasıdır.

Pay TR ne demek?

PayTR Sanal POS ve Ödeme Çözümleri, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödemeler almalarına imkan tanıyan bir servistir. Aidat ücreti bulunmayan PayTR, web sitelerine kolayca entegre edilerek çok kısa sürede kullanıma açılabilmektedir.

Pay tr güvenilir mi?

PayTR Sanal POS ve ödeme çözümleri, sadece bir ödeme/tahsilat aracı değildir. Aynı zamanda güvenlik konusunda gelişmiş PCI DSS uyumlu teknik altyapısı ve alanında tecrübeli personeli ile PayTR hem mağazaların ödeme güvenliğini hem de mağaza müşterilerinin kart güvenliğini sağlamaktadır.