Fatih Portakal Kimdir Hayatı?

İçindekiler:

  1. Fatih Portakal Kimdir Hayatı?
  2. Fatih Portakal neden ayrildi?
  3. Fatih Portakal boşandı mı?
  4. Spiker olmak için hangi bölümü okumak gerekir?

Fatih Portakal Kimdir Hayatı?

Fatih Portakal 1968 senesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Aydın Nazilli doğumludur. İlköğrenim hayatını Aydın'da; Liseyi ise İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan Fatih Portakal sunucu, gazeteci ve yazardır.

Fatih Portakal neden ayrildi?

FATİH PORTAKAL'DAN İLK AÇIKLAMA * 10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım foxhaber'den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece,“Ne yapmak istiyorum?”sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

Fatih Portakal boşandı mı?

Fatih Portakal, 10 yıldır haber bültenlerini sunduğu Fox TV ile yollarını ayırma kararı aldı. Mesleğe muhabir olarak başlayan Fatih Portakal'ın yazdığı iki kitap bulunuyor. Fatih Portakal FOX TV'den ayrılma kararını " Toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim." şeklinde açıkladı.

Spiker olmak için hangi bölümü okumak gerekir?

Haber spikeri olmak için, üniversitelerin, Medya ve İletişim, Radyo, Televizyon ve Sinema ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır. Aynı zamanda çeşitli eğitim akademileri tarafından Spikerlik ve Sunuculuk sertifika programları verilmektedir.