Gulf sigorta hangi şirket?

İçindekiler:

  1. Gulf sigorta hangi şirket?
  2. Gulf Group kimin?
  3. New City sahibi kimdir?
  4. AIG sigorta kimin?
  5. Bahreyn nereye ait?
  6. Körfez nereye denir?
  7. THY Ucaklarini kim sigorta yapiyor?
  8. THY sigortasını kim yapıyor?

Gulf sigorta hangi şirket?

Finansal hizmetler holding şirketi olan Fairfax Financial Holdings Limited, yan kuruluşları aracılığıyla Yangın ve Sorumluluk Sigortaları ile reasürans ve yatırım yönetimi alanlarında faaliyet göstermektedir.

Gulf Group kimin?

Gulf Insurance Group K.S.C.P'nin yüzde 44 hissesi Kuveyt merkezli Kuwait Projects Company (KIPCO) ve 41,4 hissesi Amerika merkezli Fairfax Financial Holdings Limited'e aittir. 9 ülkede faaliyet gösteren firma, 2013 yılından beri Türkiye'de faaliyet göstermektedir.

New City sahibi kimdir?

New City de markamızın ismidir. Aynı okuldan 3 arkadaşın birlikteliği ile kurulan firmamız 2003 yılında ticaret hayatına giriş yapmıştır. Hasan Yel ile Abdullah Altuntaş Beylerin ortaklıklarında devam etmektedir.

AIG sigorta kimin?

GIG, Kuveytli sermaye grubu Kuwait Projects Company ile Kanadalı Fairfax Financial Holdings'in ortaklaşa kurduğu bir şirket. Şirketin yüzde 44 hissesi Kuveytlilere, yüzde 41 hissesi de Kanadalılara ait.

Bahreyn nereye ait?

Bahreyn (Arapça: مملكة البحرين - Memleketü'l-Bahreyn) resmi adıyla Bahreyn Krallığı, Asya'da, Basra Körfezi'nde yer alan bir ada ülkesidir. Bahreyn'in güneydoğusunda Katar, batısında Suudi Arabistan yer alır.

Körfez nereye denir?

Körfez Bir deniz veya gölün kara içine uzanan kısmı. Genellikle kıyı geniş bir kıvrım yaparak körfezi meydana getirir. Antalya, İskenderun, İzmir körfezinde olduğu gibi. Körfezin meydana gelmesinde kıyı gerisindeki arazi yapımının çok önemli rolü vardır.

THY Ucaklarini kim sigorta yapiyor?

THY eylül ayı uçuş planını duyurdu 'Tüm uçak gövde ve sorumluluk sigortalarımız ile ilgili de yurt dışı merkezli ve özellikle havacılık sigortaları konusunda uzmanlaşmış sayılı şirketlerden olan Albatros Brokerlik ile çalışıyoruz.

THY sigortasını kim yapıyor?

Tüm uçak gövde ve sorumluluk sigortalarımız ile ilgili de yurt dışı merkezli ve özellikle havacılık sigortaları konusunda uzmanlaşmış sayılı şirketlerden olan Albatros Brokerlik ile çalışıyoruz.