ininal Kart nedir nereden alınır?

İçindekiler:

  1. ininal Kart nedir nereden alınır?
  2. Inna kart nedir?
  3. Migros kart ne işe yarar?
  4. Ininal kart yaş sınırı kaç 2021?
  5. Migros kartı nasıl kullanılır?
  6. Migros kart kaç TL?

ininal Kart nedir nereden alınır?

ininal Kart'ı D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin.

Inna kart nedir?

Kullanıma hazır, her yerde geçen bir alışveriş kartıdır. ininal kartınıza yüklediğiniz para kadar harcama yapabilirsiniz. Karta sahip olmak ve kullanmak için 12 yaş ve üzerinde olmanız yeterlidir. Kredi kartı ve/veya banka kartının geçtiği her yerde rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz.

Migros kart ne işe yarar?

Money Bonus kredi kartı, Migros ve Macrocenter'da en çok kazandıran ve en çok kolaylık sağlayan karttır. Sadece Migros ve Macrocenter alışverişinin başında kartını kasiyere vererek hem tüm Money indirim ve kampanyalarından faydalanabilir hem de şifre girmene gerek kalmadan ödemeni yapabilirsin.

Ininal kart yaş sınırı kaç 2021?

ininal Kart'a 13 yaşından büyük herkes sahip olabilir. ininal Kart'ı velisinin gözetiminde kullanacaklar için yaş sınırı yoktur.

Migros kartı nasıl kullanılır?

Migros. Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter'larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Migros kart kaç TL?

*Money kart 1,5 TL karşılığında kasalarımızdan temin edilebilinir.