Jose Sosa Türkiyede hangi takımlarda oynadı?

İçindekiler:

  1. Jose Sosa Türkiyede hangi takımlarda oynadı?
  2. Sosa sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  3. Sosa fenere kaça geldi?
  4. Sosa hangi takımda oynadı?
  5. Sosa kiralık mı?
  6. Sosa kaç yıllık sözleşme?
  7. Sosa imza parası aldı mı?
  8. Sosa kaç asist yaptı?
  9. Fb li Sosa nereli?
  10. Sosa Restaurant sahibi kim?
  11. Samatta Fenerbahçede kaç numarayı giyecek?
  12. Sosa kaç maaş?
  13. Sosa fenerden kaç para alıyor?

Jose Sosa Türkiyede hangi takımlarda oynadı?

Arjantinli futbolcu Jose Sosa Türkiye Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giydikten sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. 2005 yılından 2012 yılına kadar Arjantin milli takımlarında oynayan Jose Sosa, çıktığı 28 maçta 1 gol şansı bulabildi.

Sosa sözleşmesi ne zaman bitiyor?

- Estudiantes U20
Anavatandaki isim:José Ernesto Sosa
Takıma katılma tarihi:
Sözleşme bitiş tarihi::
Donatıcı:Nike
Sosyal medya:
9 satır daha

Sosa fenere kaça geldi?

Sarı lacivertliler, Sosa'ya yıllık 1,5 milyon euro ücret ödeyecek. Bonservisi elinde olan Arjantinli futbolcu Fenerbahçe'den 1,5 milyon euro imza parası da alacak.

Sosa hangi takımda oynadı?

Orta saha José Sosa/Pozisyon

Sosa kiralık mı?

Beşiktaş 15.10.2014 Tarihinde Beşiktaş Kamuyu Aydınlatma Platformuna Yaptığı açıklamada:“Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist takımından alınmıştır.” Sosa Beşiktaş ile 4 yıllık (2017-18) anlaşma imzaladı.

Sosa kaç yıllık sözleşme?

Sarı lacivertli kulüp, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Sosa transferini resmen duyurdu. 35 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Kulübü bu transferi sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Sosa imza parası aldı mı?

Sarı Lacivertliler uzun süredir gündeminde yer alan Jose Sosa'yı 2 yıllığına kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler, Sosa'ya yıllık 1,5 milyon euro ücret ödeyecek. Bonservisi elinde olan Arjantinli futbolcu Fenerbahçe'den 1,5 milyon euro imza parası da alacak.

Sosa kaç asist yaptı?

Sosa, 3 yıl formasını giydiği ve kaptanlık görevi yaptığı Trabzonspor ile toplam 99 maça çıkıp, 16 gol kaydetti ve 19 asist yaptı.

Fb li Sosa nereli?

José Ernesto Sosa (d. 19 Haziran 1985, Carcarañá) Orta Saha mevkisinde oynayan Arjantinli futbolcudur. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir. 2005-2014 yılları arasında Arjantin millî futbol takımında oynadı.

Sosa Restaurant sahibi kim?

İlk olarak yaklaşık iki yıl önce Akmerkez'de açılan Sosa, gördüğü büyük ilgiyle sahibi Ali Hakan Muştu'yu bile şaşırttı.

Samatta Fenerbahçede kaç numarayı giyecek?

numaralı formayı giyecek. Geçen sezon 10 numaralı formayı giyen Mbwana Samatta ise yeni sezonda 15 numaralı formayı giyecek.

Sosa kaç maaş?

1,5 milyon EUR (2021) José Sosa/Maaş

Sosa fenerden kaç para alıyor?

1,5 milyon EUR (2021) José Sosa/Maaş