Bacak eritmek için ne yapılmalı?

İçindekiler:

  1. Bacak eritmek için ne yapılmalı?
  2. Evde nasıl bacak inceltilir?
  3. Ince bacaklar için nasıl beslenmeli?
  4. Yürüyüş üst bacak inceltir mi?
  5. Bacak nasıl uzar?

Bacak eritmek için ne yapılmalı?

Bacak yağlarını eritmek için haftada iki ve ya üç kere koşmak gerekir. Belli aralıklar ile günde 30 dakika yürümek bacak yağlarının da hızla erimesini sağlar. Özellikle yokuş yukarı koşmak çok faydalı olacaktır. Yokuş yukarı koşmak bacakların arkasını güçlendirerek şekillenmesini sağlar.

Evde nasıl bacak inceltilir?

Mat üzerine sırt üstü uzanarak ellerinizi belinizin altına koyun. Belinizin düz pozisyonunu muhafaza ederek bacaklarınızı aşağı ve yukarı doğru hareket ettirin. Hareket esnasında karnınızı sıkarak karın kaslarınızı da çalıştırabilirsiniz. Her bacak için en az 12-15 tekrar ve 2 set halinde egzersizi uygulayabilirsiniz.

Ince bacaklar için nasıl beslenmeli?

Ekşi mayalı tam buğday ekmeği, buğday salatası, bulgur, fasulye, mercimek, börülce, nohut gibi karbonhidratları tercih edin. Bol C vitamini almak, bol su içmek, düzenli uzun yürüyüşler yapmak, taze meyve ve sebzenin de güzel bacaklara sahip olmak için şart olduğunu unutmayın.

Yürüyüş üst bacak inceltir mi?

Yağ yakabilmek ve kas hacmini artırıp fit bir görünüme sahip olmak için hareket etmek zorundayız. En basit egzersizlerden biri olan yürüyüş bacakları ve tüm vücudu inceltip forma sokar ve kas hacmini arttırır.

Bacak nasıl uzar?

Öne doğru tekme atmak: Bu hareketle birlikte bacakların kasları gevşer ve esneme sonucunda bacak boyu uzar. Koşu ve yürüyüş: Koşu ve yürüyüş yapmak bacaklarda bulunan kemiklerin irileşmesini sağlar ve bu sayede bacakların uzamasına etki eder. İp atlamak: İp atlamak bacak kaslarını kolay bir şekilde uzatır.