Durex prezervatif Spermisit var mı?

İçindekiler:

  1. Durex prezervatif Spermisit var mı?
  2. Spermisit prezervatif nedir?
  3. Prezervatif sağlıklı mı?
  4. Okey Rötar Spermisit var mı?
  5. Hamile kalmamak için prezervatif yeterli mi?
  6. Kayganlaştırıcı jel etkili mi?
  7. Okey Kayganlastirici Jel Çilekli nasıl kullanılır?
  8. Okey Rötar Prezervatif ne demek?
  9. Spermisit koruyucu etkisi ne kadar sürer?

Durex prezervatif Spermisit var mı?

İçeriğinde sperm öldürücü spermisit etkisi bulunmadan, kolay bir rezervuar ucu sayesinde pratik kullanım oluşturuyor. Doğal bir şekilde tercih edilmiş kauçuk lateks malzemeden üretilen bu ürün 56 milimetre genişliğe sahip olarak kolay bir şekilde takıp kullanım oluşturuyor.

Spermisit prezervatif nedir?

Spermisit reçetesiz satılabilir ve fitil, jel, köpük gibi farklı çeşitleri vardır. Bu spermisitler cinsel birleşme öncesinde vajina içine uygulanarak spermlerin rahim içerisine ulaşmasını engeller. Bu korunma yöntemi cinsel birleşme ile bulaşan hastalıkları korumada pek etkili değildir.

Prezervatif sağlıklı mı?

Sağlığa hiçbir zararı yoktur, her yaştaki erkekler kullanabilirler. Cinsel ilişkiyi kesintiye uğratabilir. Bazı erkeklerde ereksiyonu güçleştirebilir. Her cinsel ilişkide yeni bir kondom kullanılması gerekir.

Okey Rötar Spermisit var mı?

Geciktirici Krem içerir. Rezervuar uçludur. Spermisit olmayan kayganlaştırıcılıdır. doğal lateks kauçuktan üretilmiştir. 52 mm genişliktedir.

Hamile kalmamak için prezervatif yeterli mi?

Prezervatif her ilişkide kullanılmalıdır, ancak gerek cinsel yolla bulaşan hastalıklardan, gerekse gebelikten yüzde yüz koruma sağlayamaz. Çünkü cinsel yolla bulaşan hastalıklar, prezervatifin kapatamadığı alanlardan da bulaşabilir.

Kayganlaştırıcı jel etkili mi?

Kayganlaştırıcı jeller, eğer ön sevişme sırasında vajinada yeterli ıslaklık sağlanamıyorsa, kullanılabilir. Bir zararı yoktur. Yeterli ön sevişme yapıldığında ise klitoris uyarıldığı için zaten kendiğilinden ıslanır.

Okey Kayganlastirici Jel Çilekli nasıl kullanılır?

Okey Kayganlaştırıcı Jel kuruluğu azaltmaya yardımcı olur. Okey Kayganlaştırıcı jel prezervatif ile birlikte kullanırken, prezervatifin üzerine bir damla koyup, yayın. Cilde karşı hassastır, uzun süreli kullanıma uygundur, su ile kolayca temizlenir. Cinsel sağlığı koruyan bu ürünü onaylamaktadır.

Okey Rötar Prezervatif ne demek?

Karşılıklı zevkin artmasını sağlayan geciktirici etkili OKEY Rötar, sevişme süresinin uzamasına yardımcı olur. Güvenli kullanım sunan OKEY prezervatifleri yırtılma ya da delinme gibi sorunları minimuma indirir. Kaliteli yapısı ile öne çıkan Rötar prezervatif son derece güvenli bir seks sunar.

Spermisit koruyucu etkisi ne kadar sürer?

Fitil ve diğer sperm öldürücüler (spermisitler) her cinsel ilişkiden 15 dakika önce hazneye bir adet (olabildiğince derine) yerleştirilir. Koruyucu etkileri 1 saat sürer.