Yalova kaç tane tersane var?

İçindekiler:

  1. Yalova kaç tane tersane var?
  2. Yalova Tersan tersanesi kimin?
  3. Yalova tersanesi ne zaman kuruldu?
  4. Beşiktaş Tersanesi sahibi kim?
  5. Tersan Tersanesi kaç dönüm?
  6. Beşiktaş Tersanesi Genel Müdürü Kimdir?
  7. Beşiktaş Tersanesi ne zaman kuruldu?
  8. Tersan Tersanesi kaç metrekare?

Yalova kaç tane tersane var?

Yalova-Altınova Tersane Girişimcileri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede 33'ü birliklerine ait olmak üzere 37 tersanenin faaliyet gösterdiğini söyledi.

Yalova Tersan tersanesi kimin?

Tersan Grup Tersane, Hizmet verdiği yeni gemi inşası, gemi tamir, bakım ve onarımı, gemi işletmeciliği, gemi acente hizmetleri ve Kara tipi yenilenebilir enerji alanlardaki yatırımları ile çeşitli sektörlerde katma değeri yüksek hizmetler sunan Tersan şirketler grubuna aittir.

Yalova tersanesi ne zaman kuruldu?

Kuruluş çalışmalarına 2004 yılında başlanan Yalova-Altınova Tersane Girişimcileri San. ve Tic. A.Ş., Türk gemi inşa sektörünün gelişen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tesis edilmiştir.

Beşiktaş Tersanesi sahibi kim?

Beşiktaş Grup'a ait Beşiktaş Tersanesi, küresel tedarik zincirlerinde sıkışmaların devam ettiği bir süreçte dünya genelindeki tersane ve gemicilik yatırımlarına devam ediyor.

Tersan Tersanesi kaç dönüm?

Tersane başlangıçta taşeronlar dahil 600'e yakın kişiye... 350 dönüm alan üzerine kurulacak tersane için ilk etapta 30 milyon dolarlık yatırım yapılacak. Tersane başlangıçta taşeronlar dahil 600'e yakın kişiye istihdam sağlayacak.

Beşiktaş Tersanesi Genel Müdürü Kimdir?

IBRAHIM AYDIN - Shipyard Manager - Besiktas Shipyard | LinkedIn.

Beşiktaş Tersanesi ne zaman kuruldu?

Tanker işletmeliğinde deneyimiyle öne çıkan firma, Beşiktaş Gemi olarak 2002 yılında gemi inşasına başladı. 2008 yılında faaliyetlerini genişleterek Yalova Altınova Tersaneler Bölgesi'nde Beşiktaş Tersanesi'ni kurdu ve gemi inşa çalışmalarına gemi tamir ve bakım hizmetlerini ekledi.

Tersan Tersanesi kaç metrekare?

Ülkemizde ilklere imza atan Tersan Tersanesi, yıllık 50.000 ton çelik kesme kapasitesi, 1500 metre uzunluğundaki rıhtımı ve Türkiye'nin en büyük portal vinçleri ile 300 bin metrekare alan üzerine kurulmuş gelişmiş bir tesise sahip.