Rodi Mood kapandı mi?

İçindekiler:

  1. Rodi Mood kapandı mi?
  2. Rodi nin sahibi kim?
  3. Rodi battı mı?
  4. Rodi üretim yapıyor mu?
  5. Rodi markası ne oldu?
  6. Rodi Mood sahibi nereli?
  7. Rodinin sahibi nereli?
  8. Rodi Jeans neden battı?
  9. Rodi hangi ülkenin markası?
  10. Yards hangi ülkenin markası?
  11. Fatih Kazancı Kimdir?
  12. Kappa marka kimin?
  13. Diadora hangi ülkenin malı?
  14. Kappa yerli mi?
  15. Kappa giyim hangi ülkenin?
  16. Kappa hangi ülkenin malı?
  17. Kappa marka mı?

Rodi Mood kapandı mi?

Rodi Mood, 150'den fazla mağazası bulunan İstanbul merkezli hazır giyim markası. Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Rodi Mood, Rodi adıyla 1986 yılında İzmir'de kuruldu. Aynı yıl ilk mağazasını yine İzmir'de açmıştır. 19 Aralık 2013 tarihinde iflas etmiştir.

Rodi nin sahibi kim?

İflas eden Rodi Giyim'in sahibi Fatih Kazancı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in İzmir'e geldiği 1970'li yıllarda yanında bulunan ve 1980'li yıllarda ise Akyaka Vakfı'nı kuran kurmayları arasında yer alıyordu.

Rodi battı mı?

Tekstil sektörünün önde gelen markalarından 'Rodi Mood' iflas etti. Bünyesinde 1800 kişinin çalıştığı ve 130 mağazası bulunan tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden 'Rodi Mood' iflas etti.

Rodi üretim yapıyor mu?

Yıllarca Türkiye'deki çok büyük firmalara üretim yaptık. İsimleri saymaya gerek yok ancak bunlar gerçekten pazarın en güçlü temsilcileri olan firmalar. Rodi de zamanla üretim yapamamaya başladı ve zora girdi.

Rodi markası ne oldu?

Tekstil piyasasını sarsan karar az önce çıktı. 130 kadar mağazası bulunan Rodi Mood için mahkeme iflas kararı verdi. 1800 kadar kişinin çalıştığı şirkette şaşkınlık hakim. Rodi Mood avukatı Afşin Ersoy, kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade ederek Yargıtay sürecinin yaşanacağını söyledi.

Rodi Mood sahibi nereli?

Bitlisli İş Adamı Fetin Kazancı'nın sahibi olduğu Rodi Mood için mahkeme iflas kararı verdi. Bünyesinde 1800 kişinin çalıştığı ve 130 mağazası bulunan tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden 'Rodi Mood' iflas etti.

Rodinin sahibi nereli?

Bitlisli İş Adamı Fetin Kazancı'nın sahibi olduğu Rodi Mood için mahkeme iflas kararı verdi. Bünyesinde 1800 kişinin çalıştığı ve 130 mağazası bulunan tekstil sektörünün önde gelen isimlerinden 'Rodi Mood' iflas etti.

Rodi Jeans neden battı?

130 kadar mağazası bulunan Rodi Mood için mahkeme iflas kararı verdi. ... Rodi Mood avukatı Afşin Ersoy, kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade ederek Yargıtay sürecinin yaşanacağını söyledi. Av. Ersoy şirket hakkında 70 milyona yakın bir borç nedeni ile iflas kararı verildiğini söyledi.

Rodi hangi ülkenin markası?

Rodi, Karen Mağazacılık Giyim San.Tic. Ltd. Şti bünyesindeki hazır giyim ürünleri markasıdır. Ürün yelpazesinde gömlek, şort, pantolon, kazak gibi hazır giyim ürünleri yer almaktadır.

Yards hangi ülkenin markası?

Yards diğer adıyla Yards Brand, İstanbul merkezli hazır giyim markası. 1992 yılında İzmir'de kurulan Yards özellikle kot pantolon ürünleri ile 2000'li yıllarda tanınırlığını arttırmıştır.

Fatih Kazancı Kimdir?

İflas eden Rodi Giyim'in sahibi Fatih Kazancı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in İzmir'e geldiği 1970'li yıllarda yanında bulunan ve 1980'li yıllarda ise Akyaka Vakfı'nı kuran kurmayları arasında yer alıyordu.

Kappa marka kimin?

Kappa, 1978 yılında Maurizio Vitale Cesa tarafından kurulan Kappa, spor giyim ayakkabı ve aksesuarlar markasıdır. 1994 Yılında Kappa, Kenpa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Kappa mağazalarında 3 ayrı koleksiyon sunulmaktadır; Kappa (Aktif spor giyim ve ayakkabı).

Diadora hangi ülkenin malı?

Diadora, İtalya merkezli, spor eşyası üreticisi. Futbol, tenis, koşu, bisiklet, ragbi ve atletizm ayakkabıları ile giyim ve moda aksesuarları üretmektedir.

Kappa yerli mi?

Kappa, 1978 yılında Maurizio Vitale Cesa tarafından kurulan Kappa, spor giyim ayakkabı ve aksesuarlar markasıdır. 1994 Yılında Kappa, Kenpa Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ... Markanın sahibi İtalya merkezli BasicNet S.p.A. spor, giyim aksesuar ve ayakkabı şirketidir.

Kappa giyim hangi ülkenin?

Temelleri 1978 yılında atılan İtalyan markası Kappa, doksanlı yılların başından beri de Kenpa Tekstil ile ülkemizde de yer alıyor.

Kappa hangi ülkenin malı?

BasicNet S.p.A. Kappa İtalya'da 1916 yılında kurulan bir spor şirketidir.

Kappa marka mı?

italyan spor giyim markası. barcelona futbol takımını nike'a kaptırmakla ağır bir darbe yedi. ancak geçen sezon as roma'nın (dar futbol formaları ile) italya ligi şampiyonu olmasıyla yeniden prestij kazandı. bir zamanlar "robe di kappa torino" adlı basketbol takımı da vardı.