Global Ports Holding kimin?

İçindekiler:

  1. Global Ports Holding kimin?
  2. Bodrum Cruise Port kimin?
  3. Global sahibi kim?
  4. Antalya limanı kime satıldı?
  5. Dalınç Arıburnu kim?
  6. Port Akdeniz kimin?
  7. Emre Sayın Kimdir?
  8. Alanya limanı kime satıldı?
  9. Antalya Limanı ne zaman yapıldı?
  10. Antalya Limanı kimlere satıldı?

Global Ports Holding kimin?

Global Yatırım Holding iştiraki Global Ports Holding GPH, 2004'de kruvaziyer ve ticari limanlardan oluşan geniş portföyü ile uluslararası liman işletmecisi olarak kuruldu. Şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı da Mehmet Kutman'dır.

Bodrum Cruise Port kimin?

Bodrum Cruise Port
İşletmeci:Bodrum Yolcu Limanı İşletmeleri A.Ş.
Elleçlenen Yük:Yolcu
Toplam Liman Sahası:22,000 m²
Kapalı Ambar:-
Gümrüklü Açık Alan:2,081 m²
4 satır daha

Global sahibi kim?

Haber Global'ın sahibi Azeri iş adamı Elnur Abdullayev'dir. Kanalın Genel Müdürlüğü'nü ise televizyon ve digital yayıncılık alanında tecrübeli bir isim olan Mammad Gulmammadov'un yürüteceği belirtiliyor.

Antalya limanı kime satıldı?

Antalya Limanı'nın Katarlı şirket QTerminals'a devredilmesine Rekabet Kurulu, izin verdi. Karara göre, 1998 yılında özelleştirilen liman, Global Ports Holding tarafından devredildi.

Dalınç Arıburnu kim?

Yönetim Kurulu Üyesi Dalınç Arıburnu, finansal hizmetler sektöründe geçirdiği 25 yılın ardından, 2016 yılında kurucu ortak olarak Centricus'u kurmuştur. Arıburnu, öncesinde Goldman Sachs'ta sabit gelir, döviz ve emtia satışlarında kıdemli ortak ve uluslararası eş başkan olarak hizmet vermiştir.

Port Akdeniz kimin?

Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi ve Global Yatırım Holding iştiraki Global Ports Holding, portföyünde bulunan Antalya'daki ticari limanı Port Akdeniz'in devrini tamamladı. QTerminals'in Port Akdeniz'i işletmeye başlamasıyla Türkiye-Katar ticari ilişkileri daha da yakınlaşacak.

Emre Sayın Kimdir?

Kruvaziyer liman operatörü Global Liman İşletmeleri'nin yeni CEO'su Emre Sayın oldu. Emre Sayın Kimdir? ... 2000-2003 yılları arasında Microsoft Pazarlama Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Sayın, 2003 yılında Kodak Genel Müdürü, 2006 yılında Evyap Pazarlama Şefi olarak çalıştı.

Alanya limanı kime satıldı?

Marmaris Limanı: 26.01. 2001 tarihinde, 14.900.000 dolara, Marmara liman İşletme A.Ş.'ye devredildi. Antalya Limanı: 31. 08.1998 tarihinde, 29 milyon dolara, Ofer'in eline geçti. Alanya Limanı: 28.11.2000 tarihinde, 1 mil yon 600 bin dolara, Alanya Liman İşletmesi Den Tur A.Ş.'ye satıldı.

Antalya Limanı ne zaman yapıldı?

1998 yılında özelleştirilen Antalya Limanı'nın 23 yıl sonra bir kez daha el değiştirilerek Katarlılara satış işlemi tamamlandığı duyuruldu. İlk kez 1998 yılında özelleştirilen Antalya Limanı, 23 yıl sonra yeniden el değiştirdi.

Antalya Limanı kimlere satıldı?

Antalya Limanı'nın Katarlı şirket QTerminals'a devredilmesine Rekabet Kurulu, izin verdi. Karara göre, 1998 yılında özelleştirilen liman, Global Ports Holding tarafından devredildi.