Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi nasıl olunur?
  2. Fenerbahçe 2021 kongre ne zaman?
  3. Fenerbahçe kongre kim kazandı?
  4. Fenerbahçe Taraftar Kart nasıl alınır?
  5. Fenerbahçe kurultayı ne zaman?
  6. Kongre ne zaman fb?
  7. Fenerbahce baskanlik secimi ne oldu?
  8. Fenerbahçe Kart kaç TL?
  9. FB üyelik aidatı ne kadar?
  10. Fenerbahçe kaç oy kullanma?

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi nasıl olunur?

Kongre Üyeliği için https://www.fenerbahce.org/online-uyelik/basvuru-formu#basvuru-formu linkindeki başvuru formunu doldurarak,
  1. Fenerbahçe Spor Kulübü Merkez Binasına gelerek.
  2. 444 19 07 iletişim merkezini arayarak.
  3. uyeiliskileri@fenerbahce.org adresine mail atarak.

Fenerbahçe 2021 kongre ne zaman?

25-26 Haziran 2021 (Cuma ve Cumartesi) tarihinde gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantımıza katılım sağlayacak Kongre Üyelerimizin aşağıdaki hususlara dikkatini rica ederiz.

Fenerbahçe kongre kim kazandı?

Ali Koç, 2-3 Haziran 2018'deki kongrede Aziz Yıldırım'a karşı kazanarak, başkan olmuştu.

Fenerbahçe Taraftar Kart nasıl alınır?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz.

Fenerbahçe kurultayı ne zaman?

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "17.05.2021 Tarih ve 2021/16 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile ilki 05 – 06 Haziran 2021, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikincisi 12 – 13 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Kulübümüz Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın; 01 Haziran 2021 tarihinde T.C.

Kongre ne zaman fb?

Fenerbahçe Kulübünde iki gün sürecek genel kurulda, başkanı seçmek için oy verme işlemi 26 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Kongrenin ilk gününde yarın, yönetim, denetleme kurulunun ibra edilmesi ve 2021 yılı bütçesi üyelerin oylarına sunulacak, başkan adayları seçim öncesi son konuşmalarını gerçekleştirecek.

Fenerbahce baskanlik secimi ne oldu?

Ali Koç, seçimin sonuçlanmasının ardından bir açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü'nün dün başlayan olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 38 sandıkta yapıldı. Mevcut başkan Ali Koç'un tek aday olarak girdiği seçimde 29 bin 9 üye oy kullanma hakkına sahip. ... Tek aday olan Ali Koç, 6459 oyla yeniden başkan seçildi.

Fenerbahçe Kart kaç TL?

Fenerbahçe VakıfBank Gold kart aidatı 100 TL, üyelik yenileme ücreti 50 TL'dir. Gold karttan Platinum karta geçiş 250 TL'dir.

FB üyelik aidatı ne kadar?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda yıllık 50 TL olan kulüp aidatları ile ilgili konuştu.

Fenerbahçe kaç oy kullanma?

Fenerbahçe'de kongre öncesinde 29 bin 9 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Genel kurulda oy kullanma hakkı bulunan kongre üye sayısı , temsilci üye delege sayısı ise 107 olarak belirlenmişti. Sarı-lacivertlilerde buna göre oy kullanma hakkına sahip kişi sayısı toplam 29 bin 9 oldu.