Ismail Cem ve Cemil ipekçi kardeş mi?

İçindekiler:

  1. Ismail Cem ve Cemil ipekçi kardeş mi?
  2. Abdi ipekçi aslen nereli?
  3. Cemil ipekçi turk mu?
  4. Cemil İpekçi hasta mı?
  5. Cemil ipekçi Alevi mi?
  6. Cemil Ipekçi'nin ölen sevgilisi kim?

Ismail Cem ve Cemil ipekçi kardeş mi?

Baba tarafından Sabatay Sevi ile akraba, İsmail Cem ve Abdi İpekçi ile kuzendir. Anne tarafından ise soprano Leyla Gencer'in akrabasıdır. İpekçizadeler ailesinden gelen Cemil İpekçi, 5 yaşından beri kesintili olarak İstanbul'da yaşamaktadır.

Abdi ipekçi aslen nereli?

Abdi İpekçi
Doğum9 Ağustos 1929 İstanbul, Türkiye
Ölüm (49 yaşında) İstanbul, Türkiye
Ölüm sebebiSuikast
Defin yeriZincirlikuyu Mezarlığı
9 satır daha

Cemil ipekçi turk mu?

Remzi Cemil İpekçi, 5 Ağustos 1948, Türk moda tasarımcısı. Cemil İpekçi, 5 Ağustos 1948 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Nejat İpekçi, annesi Sahire hanımdır. ... Aslan burcu erkeği olan Cemil İpekçi İlköğrenimine 1955 yılında Işık Lisesi'nde başladı ve ardından Şişli Koleji'ne geçti.

Cemil İpekçi hasta mı?

Dr. Cem Alhan, İpekçi'nin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Robotik cerrahi sayesinde göğüs kemiğinin kesilmesine gerek kalmadan, sadece 4 cm'lik bir kesi ile başarıyla gerçekleştirilen ameliyatın ardından ünlü modacının tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

Cemil ipekçi Alevi mi?

Bir dedem Zaza, öteki tarafım Alevi. Yahudi olup sonra dönenler de Alevi olmuşlar. Bektaşi terbiyesiyle büyüdüm. Allah korkusuyla değil, sevgisiyle büyüdüm.

Cemil Ipekçi'nin ölen sevgilisi kim?

Uzun süredir Bekir Coşar ile sevgili olduğu yazılıp çizilen ve bugüne kadar kendisinin de reddetmediği bu olayın paravan olduğunu itiraf eden İpekçi, "Bekir benim arkadaşım. 20 yaş küçüktür benden ben ona büyük oğlum diyorum. Asıl hayat arkadaşımı 30 yıl sonra geçen sene Kasım'da kaybettim. İsmini gizli tuttum" dedi.