Feminen koku ne demek?

İçindekiler:

  1. Feminen koku ne demek?
  2. Odunsu kokular neler?
  3. Amber kokusu ne demek?
  4. Miski amber kokusu ne demek?

Feminen koku ne demek?

Feminen Meyve ve çiçek notalarının ağırlıkla hissedildiği romantik parfümler bu gruba giriyor. ... Sarmaşık yaprağı, mandalina, orkide ve gül bu parfümün çekici kokusunu oluşturuyor.

Odunsu kokular neler?

Odunsu parfüm ne demek? Sıcak notalı kokulardan oluşan parfümler odunsu koku ailesine girer. Bu parfümlerin içeriklerinde tarçın, tütün, sandal ağacı, sedir ağacı veya zencefil notalarına rastlanabilir. Paçuli de odunsu ve baharatlı kokularda sıkça rastlanan bir içeriktir.

Amber kokusu ne demek?

Mis gibi güzel kokusu bakımından adını miski amber olarak alır. Amber erkek geyiklerin vücudundan elde edilen bir kokudur. ... Erkek misk geyiğinin vücudundan çıkan ve hoş bir koku salgılayan bu madde dünya üzerinde çok nadir bulunan bir koku çeşididir. Miski amber koku olarak çok keskin ve çok kalıcı bir kokuya sahiptir.

Miski amber kokusu ne demek?

Farklı Zevklerin Ortak Tercihi Miski Amber. ... Miski amber kelime anlamı olarak eşi benzeri olmayan bir koku anlamına gelir. Gerçekten de doğada herhangi bir bitkiden çıkan bir koku bu kokuya eş bir koku değildir. Çünkü miski amberin üretimi bir bitkiden imal edilmez.