Apex kaç kb?

İçindekiler:

  1. Apex kaç kb?
  2. Apex Legends kaç para?
  3. Apex ücretsiz mi?
  4. Apex Legends ps4 ücretsiz mi?

Apex kaç kb?

Şu an itibarıyla bilgisayarınızda 20.52 GB yer kaplayacak olan oyun, gelen güncellemeler ile bu boyutunu artırabilir gözüküyor. 25 Mbps hız ile ortalama 1 ila 1.30 saat arasında indirebileceğiniz Apex Legends'ı oynamanız için ise toplamda 12.77 GB veri indirmeniz gerekiyor.

Apex Legends kaç para?

Apex Legends isimli oyun ücretsiz olarak yayınlandı. Milyonları peşinden sürükleyen oyun PUBG'ye yepyeni bir rakip daha çıktı. Daha önce Fortnite oyunu rakip olarak gösterilirken bu kez bambaşka bir oyun daha bu rekabete dahil oldu. Battle-Royale tarzına sahip olan Apex Legends oyunu ücretsiz olarak yayınandı.

Apex ücretsiz mi?

Güçlü yeteneklere sahip efsanevi karakterlerin Frontier'ın sınırlarında şöhrete ve ganimetlere ulaşmak için savaştığı, ücretsiz oynanabilen* Kahraman nişancı oyunu Apex Legends'ı kendi yönteminizle fethedin.

Apex Legends ps4 ücretsiz mi?

Oyun Bilgileri ve Yasal Bilgiler Güçlü yeteneklere sahip efsanevi karakterlerin Frontier'ın sınırlarında şöhrete ve ganimetlere ulaşmak için savaştığı ücretsiz oynanabilen* Kahraman nişancı oyunu Apex Legends'ı kendi yönteminizle fethedin.