WhatsApp fotolari nasıl geri yüklenir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp fotolari nasıl geri yüklenir?
  2. WhatsApp'ta silinen fotoğraflar galeride gözükür mu?
  3. WhatsApp'tan gelen fotoğraflar galeriye nasıl kaydedilir?
  4. WhatsApp'tan gelen fotoğraflar neden galeriye düşmez?
  5. WhatsApp resimler nasıl kaydedilir?
  6. WhatsApp'tan gönderilen fotoğrafları nereye kaydediyor?
  7. WhatsApp video nereye kaydediliyor?

WhatsApp fotolari nasıl geri yüklenir?

Eğer resimleri son yedekleme işleminden sonra sildiyseniz, fotoğraflarınızı kurtarmak için WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yüklemeniz gerekecek. WhatsApp'ı yeniden yüklerken, yedekten geri yükle seçeneğini kabul ettiğiniz halinde tüm mesajlarınız, resimleriniz ve videolarınız geri yüklenecektir.

WhatsApp'ta silinen fotoğraflar galeride gözükür mu?

Dolayısıyla siz fotoğrafı sildiğinizi sanıp; hatta Whatsapp ekranlarınızda “Bu mesaj silindi.” ibaresini görseniz de fotoğrafı gönderdiğiniz kişiden bu görüntüler silinmiyor ve sizin gönderdiğiniz bu fotoğrafı görmeye devam ediyor.

WhatsApp'tan gelen fotoğraflar galeriye nasıl kaydedilir?

Kategorideki Sohbet seçeneğine dokunun. Son olarak da 'Medyayı galeride göster' ya da 'Film rulosuna kaydet' seçeneğini aktif hale getirin(IOS cihazlar için film rulosuna kaydeti, android cihazlar için Medyayı galeride gösteri aktif hale getirmelisiniz)

WhatsApp'tan gelen fotoğraflar neden galeriye düşmez?

Normal şartlarda WhatsApp üzerinden kişisel ya da grup sohbetleri üzerinden gelen fotoğraf ve videolar otomatik olarak galeriye kayboluyor. Yani eğer Android ya da iPhone kullanıcıları küçük bir ayar yapmazsa WhatsApp üzerinden gelen fotoğraflar otomatik olarak telefonların galeri bölümüne düşüyor.

WhatsApp resimler nasıl kaydedilir?

Gelen medya'yı nasıl kaydedersiniz
  1. Varsayılan (Açık/Kapalı): WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Kamera Rulo'suna Kaydet'i seçmenize istinaden gelen medyanın kaydına istinaden yapılır veya yapılmaz.
  2. Her zaman: Gelen tüm medyalar Film Rulosuna Kaydet ayarlarınızdan bağımsız olarak kaydedilir.
Daha fazla öğe...

WhatsApp'tan gönderilen fotoğrafları nereye kaydediyor?

ANDROİD TELEFON KULLANICILARI WHATSAPP KLASÖRÜNE BAKABİLİR WhatsApp gönderdiğiniz ve aldığınız tüm resimleri varsayılan olarak bir klasörde saklıyor. Resmi sohbetten silseniz de bu klasörden silinmeyebilir; bu yüzden bir dosya yöneticisi kullanarak Dahili Hafıza > WhatsApp > Media > WhatsApp Images klasörüne göz atın.

WhatsApp video nereye kaydediliyor?

Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.