Ana sigorta kimin?

İçindekiler:

  1. Ana sigorta kimin?
  2. 99 84 kimin numarası?
  3. Mine Ayhan kimdir?
  4. Kantürk Öztürk Kimdir?
  5. Ana sigorta hangi şirketler birleşti?
  6. Kombine IMM ne demek?
  7. Arda Tuncay kimdir?
  8. Hangi sigortalar Birlesti?
  9. Turkiye sigorta hangi sirketler Birlesti?
  10. Türkiye Sigorta ne zaman kuruldu?

Ana sigorta kimin?

Otomotiv sektöründeki tecrübesini Enka Motorlu Araçlar A.Ş., Turksis Yardım ve Servis Hizmetleri A.Ş. ve Insurance Claims Center A.Ş. Şirketleri ile taçlandıran sermayedarımız Kantürk Öztürk, sigortacılık tutkusunu Eylül 2020'de Ana Sigorta A.Ş. ile hayata geçirmiştir.

99 84 kimin numarası?

tarihinde internet üzerinden kasko fiyat teklifi aldım. Fiyat yaklaşık diğer fiyat aldığım şirkete göre P oranında fazlaydı. Saat 15:30 sularında ‭0 (212) 403 99 84‬ numaralı telefondan adının s**** olduğunu söyleyen bir temsilci aradı.

Mine Ayhan kimdir?

Yapı Kredi Sigortada yaklaşık 15 yıl boyunca çeşitli departmanlarda görev aldıktan sonra Teknik ve Acentelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Teb Sigorta 'da Teknik, Reasürans ve Hasardan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Allianz Sigorta'da Key Accounts Grubu başında görev aldıktan sonra 27 Temmuz 2009 tarihi ...

Kantürk Öztürk Kimdir?

Kantürk Öztürk, Türkiye'nin pert araç alım satımı yapan en büyük şirketlerinden EN-KA Motorlu Araçlar AŞ'nin sahibi. Şirket, 1992 yılında sigorta sektöründe hasarlı araçlara yönelik kurumsal çözümler üretmek üzere yapılandı ve 28 yıldır sigorta şirketlerine hizmet veriyor.

Ana sigorta hangi şirketler birleşti?

2019'un aralık ayında kamu bankalarının sahibi olduğu sigorta şirketleri Güneş Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta ile Vakıf Emeklilik ve Hayat, Halk Hayat ve Emeklilik, Ziraat Hayat ve Emeklilik TVF çatısı altında birleştirilmesine karar verilmişti.

Kombine IMM ne demek?

Tam adı '' Motorlu Kara Taşıtları İhtiyari Mali Sorumluk Sigortası'' olan bu teminatın içerisinde yer aldığı kasko poliçesi, araç sahibinin üçüncü kişilere verdiği maddi ve bedeni zararların trafik sigortası teminatlarını aşan kısmını teminata alır.

Arda Tuncay kimdir?

Arda TUNCAY –Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür 1972 Erzincan doğumludur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat (1994) ve Nevşehir Üniversitesi Turizm Rehberliği (2018) bölümlerinden mezun olmuştur. İş hayatına 1995 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu'nda başladı.

Hangi sigortalar Birlesti?

Ziraat Sigorta, Halk Sigorta, Güneş Sigorta, Ziraat Emeklilik, Halk Emeklilik ve Vakıf Emeklilik yollarına Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik çatısı altında devam edecek. 38 bölgede, çalışan ve 15 milyon müşteriye hizmet verecek olan Türkiye Sigorta, ülkenin en büyük sigorta ve emeklilik şirketi oldu.

Turkiye sigorta hangi sirketler Birlesti?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'mızın yürütmüş olduğu Yeni Ekonomi Programı kapsamında, Güneş Sigorta, Ziraat Sigorta ve Halk Sigorta aynı çatı altında birleşerek Türkiye Sigorta, Vakıf Emeklilik, Ziraat Emeklilik ve Halk Emeklilik aynı çatı altında birleşerek Türkiye Hayat Emeklilik olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Türkiye Sigorta ne zaman kuruldu?

1957 Türkiye Sigorta/Kuruluş