Kaş Meis nasil gidilir?

İçindekiler:

  1. Kaş Meis nasil gidilir?
  2. Kaş Meis kaç para?
  3. Meis adası vize gerekli mi?
  4. Kaş Meis feribot kaç saat?
  5. Meis Adası nda Nerede Kalınır?
  6. Meise geçiş var mı?
  7. Kaş Meis Yüzme Yarışı kaç km?
  8. Meis adası ile Türkiye arası kaç kilometre?
  9. Kaş Meis Adası arasi kac km?
  10. Meis limanı nerede?
  11. Meis adası kime ait?

Kaş Meis nasil gidilir?

Meis'e her gün 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Antalya'nın Kaş ilçesinden Kaş-Meis feribotları hareket etmektedir. Adaya ulaşım için bu feribotları kullanabilirsiniz. Kaş'tan Meis'e feribot ile yolculuk yaklaşık olarak 20 dakika sürmektedir. Bunların yanında Meis Adası bir de havalimanı barındırmaktadır.

Kaş Meis kaç para?

Yolculuk 25 dakika sürüyor. Kaş- Meis arası ulaşım ücreti gidiş-dönüş 25 euro. Yaz döneminde akşamları da haftada iki kez Meis'e seferler düzenleniyor. 18.00 gidiş, 23.00 dönüş seferlerine katılarak Meis'de denizin kenarında güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Meis adası vize gerekli mi?

Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahipleri, Türkiye'de oturum izni olan üçüncü ülke vatandaşları ve Rusya, Ukrayna, Belarus vatandaşlarının Meis adası ziyaretleri için vize sahibi olma zorunluluğu bulunmaktadır.

Kaş Meis feribot kaç saat?

Meis Adası'na ulaşım için Kaş'tan kalkan deniz otobüsleri ve feribotlarını kullanabilirsiniz. Meis adası feribot bileti satın alarak Türkiye'ye en yakın Yunan adası olan Meis Adası'na 20 dakikada ulaşacaksınız.

Meis Adası nda Nerede Kalınır?

Meis Adası'nda Nerede Kalınır? Kızılhisar Adası Kalınacak Yer ve Otel Tavsiyeleri
  • 1.1 Megisti Hotel:
  • 1.2 Poseidon Hotel.
  • 1.3 Mandraki Paradise.
  • 1.4 Villa Pera Meria.
  • 1.5 P&B House.
  • 1.6 Agnanti Studios.
  • 1.7 Alexandros.
  • 1.8 Maria's Apartments.
Daha fazla öğe...

Meise geçiş var mı?

KOLAYLAŞTIRILMIŞ VİZE PROGRAMI ile seyahat edebilecekler. ... Bu uygulama – tarihleri arasında geçerli olacaktır. Bu uygulama için misafirlerimizin aşağıda belirtilen evrakları en geç tur geçiş tarihinden 3 gün öncesinde iletmesi gerekmektedir.

Kaş Meis Yüzme Yarışı kaç km?

Buradaki hazırlıkların ardından Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve Meis Adası'nın temsilcileri yarışın startını verdi. 7.1 kilometre uzunluğundaki zorlu ve keyifli açık su yüzme yarışında sporcular dostluğa kulaç attı.

Meis adası ile Türkiye arası kaç kilometre?

Meis veya Kızılhisar (Yunanca: Καστελλόριζο / Kastellorizo, resmi olarak: Μεγίστη / Megisti, İtalyanca: Castelrosso), Doğu Akdeniz'de Yunanistan'a bağlı Oniki Ada (Dodekanesos) ilinde bir ada. Türkiye kıyılarından (Kaş, Antalya) sadece 2.1 km uzaklıktadır. Yüzölçümü 7,3 km²'dir.

Kaş Meis Adası arasi kac km?

Doğu Akdeniz'de Yunanistan'a bağlı Oniki Ada (Dodekanesos) ilinde bir ada olan Meis Adası Türkiye kıyılarından (Kaş, Antalya) sadece 2.1 km uzaklıktadır.

Meis limanı nerede?

Meis Adası Hakkında Bilgi Yunanistan'ın 12 adalarından bir tanesidir. Meis adasının Yunanca ismi Megisti'dir. Akdeniz sularında bulunur. Antalya'nın Kaş ilçesine yaklaşık 2.1 km uzakta bulunmaktadır.

Meis adası kime ait?

Yunanistan'ın Akdeniz'de bulunan tek adası olan Meis adası, Kızılhisar Adası olarak da bilinir. Meis Adası, Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın On İki Ada'sına (Dodekanesos) bağlı, Antalya'nın Kaş ilçesine yalnızca 2.1 km uzaklıkta bir adadır.