28 Haziran doğumlu biri hangi Burçtandır?

İçindekiler:

  1. 28 Haziran doğumlu biri hangi Burçtandır?
  2. 28 Haziran yükseleni ne?
  3. 38 Haziran hangi burç?
  4. 28 Haziran da ne oldu?
  5. 3 Haziran hangi burç yükseleni?
  6. Koç erkekleri nasıl olur?
  7. 28 Haziran hangi özel gün?
  8. 26 Haziran da ne oldu?
  9. İkizler burcu ne anlama gelir?
  10. Haziranda doğanlar hangi burç oluyor?
  11. Yukselene nasil bakilir?

28 Haziran doğumlu biri hangi Burçtandır?

28 Haziran Hangi Burç Olur? Yengeç burcuna sahip olan kişiler 21 Haziran – 22 Temmuz tarihlerinin arasında doğmuş olan kişilerdir.

28 Haziran yükseleni ne?

Yükselen burcu Yengeç olan kişiler başkalarının fikirlerini kullanmakta ustadır. Bunu uygularken de kurnaz ve kaprisli davranışlar sergileyebilirler. Rol yapma yetenekleri oldukça iyidir.

38 Haziran hangi burç?

YENGEÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ Yaşamlarındaki her konuda aşırı bir şekilde hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeç'leri tanımlayan sözcük 'Hissederim' dir. Sorumluluk duyguları çok gelişmiştir.

28 Haziran da ne oldu?

1919 - I. Dünya Savaşı sonunda, İtilaf Devletleri ile Almanya arasında Versay Barış Antlaşması imzalandı. 1921 - Kocaeli, İngiliz ve Yunan birliklerinden alınarak, tekrar Türk topraklarına geri katıldı. 1923 - Darülfünun, Mustafa Kemal'e "Fahri Müderrislik Şahadetnamesi" gönderdi.

3 Haziran hangi burç yükseleni?

3 Haziran günü dünyaya gelmiş olan kişiler İkizler burcuna sahiptir. 21 Mayıs ve 21 Haziran tarihleri arasında doğan herkes İkizler burcuna sahiptir. Yükseleni ikizler burcu olan kişiler benzer özellikleri gösterirler.

Koç erkekleri nasıl olur?

Disiplinli bir yapısı olan koç burcu erkeği hareketli ve canlı bir yapıya sahiptir. Bu burcun erkekleri aynı zamanda heyecanlı ve maceracı bir ruha sahiptir. Daha küçük yaşlarda kişilikleri geliştirmiştir. ... Aynı zamanda kırılgan bir yapıya sahip olan koç burcu erkeği birine kırıldığı zaman kolay kolay affetmez.

28 Haziran hangi özel gün?

28/06/1968Yunus Nadi Armağanı'nı Yorgun Savaşçı romanıyla Kemal Tahir kazandı.
28/06/1971Gazeteci yazar Mustafa Nermi.
28/06/1981Tahran'da İslam Cumhuriyeti Partisi merkezinde bomba patladı; 72 politikacı ve görevli öldü.
28/06/1982Televizyon, radyo ve gazetelerde banker reklamlarının yapılması yasaklandı.
109 satır daha

26 Haziran da ne oldu?

Dünya Savaşı'nın Kuzey Afrika Cephesi'nde Mersa Matruh Savaşı gerçekleşti. 1944 - Zirai Donatım Kurumu Kanunu TBMM'de kabul edildi. 1945 - Birleşmiş Milletler Antlaşması, ABD'nin San Francisco şehrinde imzalandı. 1945 - Türkiye, Birleşmiş Milletler Antlaşması'nı imzaladı.

İkizler burcu ne anlama gelir?

İkizler eril karakterde ve yapısı gereği çift eğilimler gösteren bir burçtur. Beraberliklerinde iletişime büyük önem veren, aynı anda birden fazla partnere yer verebilecek bir burçtur. Bu çok yönlülük onlar için evlilik hayatında büyük bir gerginlik ve sıklıkla boşanma nedeni de olabilir.

Haziranda doğanlar hangi burç oluyor?

21 Mayıs – 20 Haziran tarihlerinin arasında doğmuş olanlar İkizler burcuna sahip olan kişilerdir. 23 Haziran - 22 Temmuz tarihlerinin arasında doğmuş olanlar Yengeç burcuna sahip olan kişilerdir.

Yukselene nasil bakilir?

YÜKSELEN BURCU NASIL ÖĞRENİLİR? Yükselişinizi belirlemek için doğum zamanınızı bilmeniz gerekir. Akşam ezanına doğru, akşam ezanı ve onu takip eden belli bir zamanda olan doğumlarda, iç burcun 180 derece karşısına gelen burç, bir öncesi veya bir sonrasındaki burç yükselen burç olacaktır.