Göcek koyları hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Göcek koyları hangi şehirde?
  2. Göcek adaları nerede?
  3. Göcek Akvaryum Koyu Nasıl Gidilir?
  4. Göcek Tekne Turu nerelere gidiyor?
  5. Göcek Sıralıbük koyu nerede?
  6. Göcek adaları kimin?
  7. Göcek hangi denizde?
  8. Göcek Adası kimin?
  9. Göcek tekne Turu nerelere gidiyor?
  10. Tekne turu kac kisilik?
  11. Göcek Tekne Turu kaç TL?
  12. Sıralıbük koyu na nasıl gidilir?
  13. Yassıca Ada Göcek nerede?
  14. Göcek'te deniz var mı?

Göcek koyları hangi şehirde?

Göcek koyları nerede, nasıl gidilir? Göcek, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı, Fethiye'ye uzaklığı yaklaşık 28 kilometre olan, son yıllarda adından sıkça bahsettiren, lüks bir tatil beldesidir. Dalaman ile Fethiye arasında bulunan Göcek, Dalaman Havalimanı'na yaklaşık 25 dakika uzaklıktadır.

Göcek adaları nerede?

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek'in koyları, adaları dünyaca ünlü zaten. Körfezde küçük küçük birkaç adanın uç uca eklenmesiyle oluşan Yassıcalar Adaları da onlardan birisi. İstisna sahiliyle, çam ve zeytin ağaçlarıyla, göletiyle herkese açık doğal SİT alanı.

Göcek Akvaryum Koyu Nasıl Gidilir?

Akvaryum Koyu'na Nasıl Gidilir? Göcek'ten hareket eden tekne turlarıyla buraya gelebilirsiniz. Göcek'ten 12 Adalar Turu'na katılıp, hem Akvaryum Koyu'nu hem de diğer koyları görebilirsiniz. Dilerseniz kişiye özel tekne kiralayarak da buraya ulaşabilirsiniz.

Göcek Tekne Turu nerelere gidiyor?

GÖCEK TEKNE TURU ROTASI
  • Kleopatra Hamam Koyu.
  • Akvaryum Koyu.
  • Bedri Rahmi Koyu.
  • Yassıca Adaları
  • Yavansu Koyu.
  • Göbün Koyu.

Göcek Sıralıbük koyu nerede?

Bahse konu koy Sarsala Koyu'nun hemen kuzeyinde bulunuyor. Her ne kadar Dalaman İlçesi sınırları içerisinde yer alsa da koy ulaşım kolaylığı nedeniyle Göcek ile anılıyor.

Göcek adaları kimin?

Daha önce Uzan ailsine ait olan Göcek'teki Zeytin adası TMSF'ye geçti. 2005 yılında Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu adayı 15 Milyon YTL karşılığında satın aldı.

Göcek hangi denizde?

Göcek, Fethiye
Göcek
Coğrafi bölgeAkdeniz
Rakım5 m (16 ft)
Nüfus
• Toplam4,450
12 satır daha

Göcek Adası kimin?

Daha önce Uzan ailsine ait olan Göcek'teki Zeytin adası TMSF'ye geçti. 2005 yılında Zorlu Holding'in sahibi Ahmet Nazif Zorlu adayı 15 Milyon YTL karşılığında satın aldı.

Göcek tekne Turu nerelere gidiyor?

GÖCEK TEKNE TURU ROTASI
  • Kleopatra Hamam Koyu.
  • Akvaryum Koyu.
  • Bedri Rahmi Koyu.
  • Yassıca Adaları
  • Yavansu Koyu.
  • Göbün Koyu.

Tekne turu kac kisilik?

Günlük turlarda 32 kişiye kadar kapasite vardır. Tur fiyatı 120 TL'dir. Öğle yemeğinde ızgara balık veya Izgara köfte, salata ve meyve ikram edilir. Özel turlara katılım en fazla18 kişilik olup yemek dahil fiyatı 2500, yemeksiz fiyatı ise 2100 TL'dir.

Göcek Tekne Turu kaç TL?

Göcek Tekne Turu 2021 – 12 Adalar Tekne Turu Detayları 2021 yılında Göcek'te düzenlenen tekne turu fiyatımız 225 TL'dir. Programımız sabah saat 10:00 gibi başlayıp ve akşam üzeri 17:00 gibi sona ermektedir.

Sıralıbük koyu na nasıl gidilir?

Sıralıbük Koyu'na Nasıl Gidilir? Buraya gelmenin tek yolu Göcek, Çalışlar ya da Fethiye kalkışlı 12 Adalar Turlarına katılmak. Koy, yat turlarının en çok tercih ettiği koylardan biri.

Yassıca Ada Göcek nerede?

Yassıcalar`da mehtap yakalamak mümkün. Göcek`e 10 dakika uzaklıkta bulunan Göcek Adası, Göcek merkezine en yakın plaj olduğundan, tekne turlarına çıkmak istemeyenlerin en sık tercihi. Sabah saatlerinden aksam üstüne kadar, Göcek sahil bandından kalkan dolmuş tekneler, yolcuları bu adaya getirip götürüyorlar.

Göcek'te deniz var mı?

Ege ve Akdeniz kıyılarında onlarca Akvaryum Koyu'ndan bir tanesi de Göcek'te. 🙂 Ne yalan söyleyelim o kadar berrak bir deniz var ki başka bir isim düşünmeye gerek yok. Günübirlik teknelerin uğrak noktası olan bu güzel koy Domuz Adası ile Tersane Adası arasında kalıyor.