Işıklar plastik ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Işıklar plastik ne iş yapar?
  2. Işık Plastik kime ait?
  3. Isik plastik ne üretiyor?
  4. Işık Plastik temettü veriyor mu?
  5. Işık Plastik ne zaman işleme açılacak?
  6. Işık Plastik saat kaçta?
  7. Işık Plastik ne zaman kuruldu?
  8. Işık Plastik ne zaman halka arz?
  9. Isik plastik ne zaman kuruldu?
  10. Iskpl temettü ne zaman?
  11. Işık Plastik sermayesi ne kadar?
  12. Işık Plastik kaç gün tavan yapar?
  13. Işıklar plastik halka arz kaç lot?
  14. Işık Plastik 2 fabrika ne zaman açılacak?
  15. Işık Plastik ne kadar hisse verdi?
  16. Işık Plastik hisse ne zaman işlem görecek?
  17. Işık Plastik ne zaman işlem görecek?
  18. Işık Plastik Halka arza nasıl katılırım?
  19. Işık Plastik hangi holdinge bağlı?

Işıklar plastik ne iş yapar?

Işık Plastik; mimari yapılarda, seralarda, sanatsal tasarım uygulamalarında, gıda ambalajlarında, fuar ve sergi alanlarında, aydınlatma uygulamalarında, medikal ürünlerde, teknoloji, iletişim, ulaşım, güvenlik alanında kısacası hayatın yaşandığı her yerde ürünlerini buluşturuyor.

Işık Plastik kime ait?

Işık Plastik'in patronu Mehmet Çeker ise, gıda ambalajında hijyene dikkat çekiyor: 'Gerek Türkiye'de, gerekse dünyada çok değişik ve önde gelen kuruluşlara hijyenik plastik gıdaz ambalajı veriyoruz. Ancak, bu işi merdiven altı tabir ettiğimiz koşullarda yapanlar da var.

Isik plastik ne üretiyor?

Plastik bardak ve tabak gibi tek kullanımlık ürünler üretmek amacıyla 1997'de Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) üretim faaliyetine başlayan Işık Plastik; günümüzde ürettiği endüstriyel levhalar, gıda ambalajları, masterbeç ve kompaundlarla 3 değişik alandaki faaliyetini tüm hızıyla sürdürüyor.

Işık Plastik temettü veriyor mu?

İki ay önce halka arz edilen Işık Plastik Şirketi bugün KAP' a yaptığı bildiride hissedarlarına pay başı 0,0312 TL temettü dağıtım teklifini genel kurula sunacağını açıkladı. Pay başına ödenecek net nakit kar payı tutarı 0,31 TL'dir.

Işık Plastik ne zaman işleme açılacak?

Işık Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Abdullah Çeker ise, “Işık Plastik olarak 2021'in ilk halka arzını gerçekleştirdik. Yüksek bir katılımla son bulan talep toplama süresince bize güvenen ve kurumumuza ortak olan yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Işık Plastik saat kaçta?

Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi yoluyla halka arz olacak şirket için 21- tarihlerinde 10.30-13.00 saatleri arasında iki gün süre ile talep toplanacak. Işık Plastik paylarının birincil halka arzı, Garanti BBVA Yatırım'ın liderliğinde gerçekleştirilecek.

Işık Plastik ne zaman kuruldu?

Işık Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Abdullah Çeker Işık, Yatırımcı Rehberi/Halka Arz Özel programında yaptığı açıklamada 1988 yılında kurulan şirketin 2000 yılında şu anda faaliyetlerini sürdürdüğü Işık 1 üretim sahasına taşındığını belirterek 8 üretim hattı ile başlayan üretimin şu anda 21 ...

Işık Plastik ne zaman halka arz?

Gong Töreninde söz alan Işık Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Abdullah Çeker, “Işık Plastik olarak 2021'in ilk halka arzını gerçekleştirdik.

Isik plastik ne zaman kuruldu?

Işık Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Abdullah Çeker Işık, Yatırımcı Rehberi/Halka Arz Özel programında yaptığı açıklamada 1988 yılında kurulan şirketin 2000 yılında şu anda faaliyetlerini sürdürdüğü Işık 1 üretim sahasına taşındığını belirterek 8 üretim hattı ile başlayan üretimin şu anda 21 ...

Iskpl temettü ne zaman?

ISKPL Temettüleri
Temettüsüz İşlem TarihiTemettüÖdeme Tarihi
07.04.20210,0409.04.2021

Işık Plastik sermayesi ne kadar?

KAP'a yapılan açıklamada şirket Yönetim Kurulu aldığı kararla ödenmiş sermayenin yüzde 311 oranında artırılması planlanıyor. Buna göre Işık Plastik'in mevcut 51 milyon 8 TL olan sermayesi, SPK'nın onay vermesi halinde 161 milyon 1 TL artarak, 212 milyon 9 TL'ye çıkacak.

Işık Plastik kaç gün tavan yapar?

Geçtiğimiz günlerde halka arz olan Işık plastik şirketinin yedi gündür tavan süren serisinde yatırımcılar bundan sonra ne olacağını merak ediyor. 21 – 22 Ocak tarihleri arasında halka arz olan Işık Plastik şirketi payları işlem görmeye başladığından beri dört iş günüdür tavan serisine devam etmektedir.

Işıklar plastik halka arz kaç lot?

SPK Tarafından hazırlanan bültende ki bilgilere göre Işık Plastik Sanayi ve Dış Ticaret Pazarlama A.Ş.'nin halka arzında 1 TL nominal değerli paylar 16,10 TL fiyatından satışa sunulacak. 3.224.655 adet lot'un halka arz edilmesi ile beraber şirketin Sermayesi 51.802.638 TL olarak belirtildi.

Işık Plastik 2 fabrika ne zaman açılacak?

Işık-2 fabrikamızın Ağustos 2021'de devreye alınması ve artan ürün gamı ile bölgesel bir üreticiden çok daha fazlası olmayı hedefliyoruz.

Işık Plastik ne kadar hisse verdi?

2021'in ilk halka arzı olan Işık Plastik'te halka arz detayları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklandı. Buna göre şirket 11,3 milyon hisseyi 16,10 TL'den halka arz etti.

Işık Plastik hisse ne zaman işlem görecek?

Işık Plastik'in hisselerinin işlem görmeye başlamasıyla 2021 yılının ilk halka arzını gerçekleştirmiş oluyoruz. 2021 yılında gerek piyasa koşullarının el vermesiyle gerekse kurumlar vergisinde yapılan 2 puanlık indirimle çok daha fazla sayıda halka arzın olacağını bekliyoruz.

Işık Plastik ne zaman işlem görecek?

Işık Plastik hisseleri ne zaman hesaba geçer sorusuna şöyle cevap verelim; Garanti BBVA'nın izahnamede yer alan açıklamaya göre halka arzın bitmesinin hemen ardından Cuma günü 13:00'dan sonra yatırımcıların hesaplarına hisseleri paylaştırılacak.

Işık Plastik Halka arza nasıl katılırım?

Borsa İstanbul'da Işık Plastik halka arzına katılmak için öncelikle halka arz edilen bankadan bir hesap açmanız gerekecek. Ardından bankayla görüşerek ya da online işlemler üzerinden yatırım hesapları üzerinden borsa hesabı açtırmanız yeterli olacaktır.

Işık Plastik hangi holdinge bağlı?

Işık Plastik paylarının birincil halka arzı, Garanti BBVA Yatırım'ın liderliğinde gerçekleştirilecek.