Turkcell TV pc'de nasıl izlenir?

İçindekiler:

  1. Turkcell TV pc'de nasıl izlenir?
  2. Turkcell TV nerede?
  3. Turkcell TV de kayıt nasıl yapılır?
  4. Turkcell TV Plus kaç cihazdan erişim sağlanır?

Turkcell TV pc'de nasıl izlenir?

TV+ uygulaması, IOS 10 ve üzeri tüm cihazlarda, Android (5.0 ve üzeri) cihazlarda desteklenmektedir. Bilgisayardan izlemek için Internet Explorer 9 (Windows7 ve üzeri), Firefox v40 ve üzeri (Windows 7 ve üzeri), Yandex v15 ve üzeri, Google Chrome v42 ve üzeri(Windows7 ve üzeri)* kullanabilirsiniz.

Turkcell TV nerede?

Turkcell.com.tr üst menüdeki "Ürün ve Hizmetler" seçeneğinde yer alan "Servisler" bölümündeki "Turkcell TV+" sayfasından detaylı bilgi alabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak size uygun paket seçeneğiyle Turkcell TV+ keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Turkcell TV de kayıt nasıl yapılır?

TV kanalını izlerken kayıt «(R)» tuşuna basarak veya TV rehberi ekranında seçtiğiniz programın üzerine geldiğinizde çıkan menüdeki «Kaydet» seçeneği ile kaydetme işlemini başlatabilirsiniz. Kaydetme seçeneklerinden 'Süreli Kayıt', 'Diziyi Sezon Kaydetme' veya 'Programın Sonuna Kadar Kaydet'ten birini seçebilirsiniz.

Turkcell TV Plus kaç cihazdan erişim sağlanır?

TV+ paketinizdeki içeriklere en fazla 5 cihaz üzerinden erişebilirsiniz. 5 cihaz limiti üyeliğinize bağlı tüm profiller için ortaktır.