Eski Adana Emniyet Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Eski Adana Emniyet Müdürü kim?
  2. Adana il emniyet müdürü değişti mi?
  3. Adana Emniyet Müdürünün ismi ne?
  4. Adana il emniyet müdürü kim oldu?
  5. Türkiye'nin ilk kadın polis memuru kimdir?
  6. Sivas Emniyet Müdürü Değişti mi?
  7. Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş nereli?
  8. Murat Türesin kimdir?
  9. Seyhan ilçe emniyet müdürü kim?
  10. Mersin ilçe emniyet müdürü kim?
  11. Mersin Emniyet Müdürü Değişti mi?
  12. Zafer Aktaş kimdir nerelidir?
  13. Mustafa Çalışkan kimdir nerelidir?
  14. Kırşehir Emniyet Müdürü nereli?

Eski Adana Emniyet Müdürü kim?

Cevat Yurdakul (d. , Ulubey, Ordu - ö. , Adana), 12 Eylül Darbesi öncesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen dönemin Adana İl Emniyet Müdürü. Yurdakul, Ecevit hükûmeti tarafından Adana İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Adana il emniyet müdürü değişti mi?

İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İNCİ Doğan İNCİ, aslen Gümüşhaneli olup, tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. ... Son olarak; 15.06.20/279 sayılı kararname ile Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanmış olup, 22.06.2020 tarihinde Adana İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlamıştır.

Adana Emniyet Müdürünün ismi ne?

Adana Emniyet Müdürlüğü'nde terfi heyecanı yaşandı. Rütbesi yükseltilen isimlerden Özlem Şeker, 3'üncü sınıf emniyet müdürü oldu.

Adana il emniyet müdürü kim oldu?

Doğan İNCİ, aslen Gümüşhaneli olup, tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Ankara'da tamamladıktan sonra; 1985 yılında Polis Koleji'nden, 1989 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle görev hayatına başladı.

Türkiye'nin ilk kadın polis memuru kimdir?

Bu yasa değişikliği 1932'de yayınlanıyor. İlk kadın polis Fatma Rabia Efeyurt olarak biliniyor. Kosova doğumlu Efeyurt, polis okulu sonrasında 1933 yılında atamayla İstanbul Eminönü'nde göreve başladıktan tam bir yıl sonra başarı belgesine layık görülüyor.

Sivas Emniyet Müdürü Değişti mi?

Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkez Müdür V. yürütmekte iken 07.07.2021 tarihli kararname ile Sivas İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş nereli?

İçişleri Bakanlığı'nın 27 Aralık 2018 tarihli kararnamesi ile Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan Zafer Aktaş Balıkesir nüfusuna kayıtlı olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Murat Türesin kimdir?

1973 yılında Kırıkkale ilinde doğmuştur. Emniyet Genel Müdürlüğü İkmal ve Bakım Daire Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görevini yürütürken 19.09.2019 tarih ve 2019/320 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırşehir İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. ...

Seyhan ilçe emniyet müdürü kim?

Seyhan İlçe Emniyet Müdürü Sn. Ayhan İlkar ve Bağlar Polis Karakol Amiri Sn. Hulisi Farsak Mahalle Toplantısı - Yeşilyurt Mahallesi Muhtarlığı Resmi Web Sitesi.

Mersin ilçe emniyet müdürü kim?

Mehmet ASLAN Bozyazı İlçe Emniyet Müdür V.

Mersin Emniyet Müdürü Değişti mi?

Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. ... İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Diyarbakır Emniyet Müdürü, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne İzmir İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Zafer Aktaş kimdir nerelidir?

İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğüne (EGM) atanan Zafer Aktaş, 1964 yılında Çanakkale'de doğdu. Polis Koleji'nden 1987 yılında mezun olan Zafer Aktaş, sırasıyla Gaziantep, Diyarbakır, İstihbarat Daire Başkanlığı, Ankara, Ordu, Mardin ve Bolu Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birim ve rütbelerde görev aldı.

Mustafa Çalışkan kimdir nerelidir?

Nevşehir, Türkiye Mustafa Çalışkan/Doğum yeri

Kırşehir Emniyet Müdürü nereli?

1973 yılında Kırıkkale ilinde doğmuştur. Polis Akademisinden 1995 yılında mezun olup; Ankara, Bingöl, Artvin illerinde görev yapmıştır.