Koton ortakları kim?

İçindekiler:

  1. Koton ortakları kim?
  2. Koton misyonu nedir?
  3. Koton hangi ülkelere?
  4. Koton marka hangi ülkenin?
  5. Koton CEO'su Kim?
  6. Koton Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Koton ortakları kim?

Yılmaz Yılmaz ve Gülden Yılmaz çifti yönetimden ayrılırken, şirket çalışanı Lütfü Döşkaya müştereken yeni yönetim kurulu başkanı oldu. Koton'un yüzde 50 hissesi 2012'de özel sermaye fonu özel girişim sermayesi Turkven'in sahibi olduğu Hollanda merkezli Nemo Apparel BV'ye satılmıştı.

Koton misyonu nedir?

Kendimize vizyon olarak, müşterilerimize en zengin, en beğenilen ürünleri sunarak 2023 yılında 5 kıtada, en hızlı moda markalarından biri olmayı koyduk. Attığımız bütün adımların bu vizyona hizmet ediyor olması çok önemli.

Koton hangi ülkelere?

Koton, 1995 yılında kendi üretimini yapmaya başlamış, ve 1996 yılında Almanya'nın Münih şehrinde ilk Yurt Dışı mağazasını açmışlardır. 2015 yılı Aralık ayı itibariyle 434 mağazası bulunan Koton'un mağazalarının 159'u yurt dışında, Rusya, Almanya başta olmak üzere 28 ülkede bulunmaktadır.

Koton marka hangi ülkenin?

Koton giyim firması, 1988 yılında Türkiye'de kurulmuştur. Kurucuları Yılmaz Yılmaz ve Gülden Yılmaz'dır. Koton giyim firması dünya çapında hizmet vermektedir.

Koton CEO'su Kim?

Bülent Sabuncu'nun, şirketin profesyonel yapısını daha da kuvvetlendirme amacıyla CEO'luk görevine atandığını söyleyen Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Bu adımımız, aynı zamanda Koton'daki kurumsal yönetimi de güçlendirdi.

Koton Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Bülent Sabuncu, Koton'un yeni CEO'su olarak atandı. Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, "Yeni CEO'muz Dr. A. Bülent Sabuncu, tecrübesi ve yönetsel becerileriyle, geçtiğimiz bir yılda bilhassa pandemi döneminin olağandışı şartlarını yönetmemizde büyük gayret ve performans gösterdi.