Folacin ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Folacin ne işe yarar?
  2. Folactive ne için kullanılır?
  3. Folik asit kadınlarda ne işe yarar?
  4. Folidoce kullanımı aç mı tok mu?
  5. Folik asit aç karnına mı alınır tok karnına mı?

Folacin ne işe yarar?

Folik asit ne işe yarar? Folik asit vücutta kan yapımı, yeni hücre oluşumu, DNA sentezi gibi önemli biyolojik süreçlerde rol oynar. Folik asitin damar sertliğini azaltarak kalp krizi, bunama ve felç gibi birçok kötü hastalığın oluşmasını da engellediği bilinmektedir.

Folactive ne için kullanılır?

Folactive® , Hamilelik komplikasyonlarını ve düşük doğum ağırlığını önlemeye yardımcı olan ,özellikle gebelik öncesi ve ilk trimester dönemde aktif folat, b12, b6 ve iyot kombinasyonu ile fetus oluşumunda nöral tüp defektleri riskini minimuma indirmek için kullanılan yüksek biyoyararlanımlı takviyedir.

Folik asit kadınlarda ne işe yarar?

Hem erkeklerde hem de kadınlarda üreme hücrelerinin oluşmasında ve gelişmesinde katkısı olduğu için özellikle çocuk düşünen kişiler için önemlidir. Düşük doğurganlığın önlenmesi için yeterli miktarda folik asit alınması tavsiye edilmektedir.

Folidoce kullanımı aç mı tok mu?

FOLIDOCE'nin yiyecek ve içecek ile kullanılması FOLIDOCE yemeklerden önce alınmalıdır. Bu kullanma talimatında: Hamilelik İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. FOLIDOCE gebelik öncesi ve gebelik sırasında kullanıldığında nöral tüp defektinin önlenmesinde endikedir.

Folik asit aç karnına mı alınır tok karnına mı?

Demiri aç karnına almak daha faydalı iken şikâyetler görülür ise tok karnına alınabilir.