OYAK hangi şirketlere sahip?

İçindekiler:

  1. OYAK hangi şirketlere sahip?
  2. OYAK Grup sahibi kim?
  3. OYAK Genel Kurul Toplantısı 2021 ne zaman?
  4. OYAK hangi şirketi satın aldı?
  5. OYAK genel kurul ne zaman toplanacak?
  6. OYAK Sağlık Platformu ndan kimler yararlanabilir?

OYAK hangi şirketlere sahip?

Hizmet Grubu Oyak Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. OMSAN Lojistik A.Ş. OYTAŞ İç Ve Dış Ticaret A.Ş. OYAK Savunma Ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.

OYAK Grup sahibi kim?

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı Ordu Yardımlaşma Kurumu/Üst kuruluşları

OYAK Genel Kurul Toplantısı 2021 ne zaman?

Türkiye'de tamamlayıcı mesleki emeklilik fonlarının başarılı örneği OYAK'ın 61'inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Haziran 2021 tarihinde yapıldı.

OYAK hangi şirketi satın aldı?

Biliyorsunuz Oyak Grubu, Sanset Gıda ile satın alma anlaşması imzaladı. Şirket yönetimi, Türkiye çikolatalı ürünler pazarının köklü markalarından biri olan Sagra ile birlikte Tadelle, Saralle ve Gol markalarını OYAK Grup Şirketleri bünyesine katmak üzere Rekabet Kurumuna başvurdu.

OYAK genel kurul ne zaman toplanacak?

OYAK Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketinin 2020 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı tarihinde, fiziki ortam ve Elektronik Genel Kurul Sisteminde yapılmıştır.

OYAK Sağlık Platformu ndan kimler yararlanabilir?

Hizmetten, üyeler ve birinci derece yakını/yakınları (eş, anne, baba ve çocuk/çocuklar) faydalanabilecektir. Katılım başvuru yolu ile olacaktır. Başvurular ücretsizdir. Üyelerimizin, kendilerinin yanı sıra birinci derece yakınları (eş, anne, baba ve çocuk/çocuklar) için de başvuru yapmaları gerekmektedir.