Otrivine bebeklerde kullanilir mi?

İçindekiler:

  1. Otrivine bebeklerde kullanilir mi?
  2. Otrivine zararları nelerdir?
  3. Hamilelikte otrivine burun spreyi kullanılır mı?
  4. OtriNatura bebeklerde kullanılır mı?
  5. Okyanus suyu bebeklerde kullanılır mı?
  6. Gebelikte burun spreyi kullanılır mı?
  7. Hamilelikte Deniz Suyu Spreyi kullanılır mi?
  8. Mentol burun açar mı?
  9. OtriNatura Aloe Vera bebeklerde kullanılır mı?

Otrivine bebeklerde kullanilir mi?

Ölçülü doz veren sprey, her defasında tam doz uygulamanızı ve OTRIVINE PEDATRK'in çocuğunuzun burnunun iç yüzeyinize iyice dağılmasını sağlar. Değişik yaş grupları: OTRIVINE PEDATRK, 2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Otrivine zararları nelerdir?

Otrivine burun spreyi bağımlılığının zararları/yan etkileri nelerdir? Burun açıcı spreylerin etkisi adrenalin hormonunu taklit eder; sinirlendiğimizde burun açılır, ağzımız kurur, gözbebeklerimiz büyür, yüzümüz beyazlar.

Hamilelikte otrivine burun spreyi kullanılır mı?

Otrivin, iliadin gibi içinde damarları kasan (vazokonstrüktör) maddeler olan burun damlaları kullanmayınız.

OtriNatura bebeklerde kullanılır mı?

OtriNatura Kids Doz Ayarlı Burun Spreyi, soğuk algınlığı ve alerji nedeniyle burun tıkanıklığı yaşayan 2-12 yaş arası çocuklar içindir. 2 yaş altındaki çocuklar için de her bir burun deliğine 1 kez* püskürterek kullanılabilir.

Okyanus suyu bebeklerde kullanılır mı?

İçeriğinde okyanus suyu özel bir kese de fısfısına basınca kapağı açılıp, sıvı bebeğin burnunun tüm mukozasına yayılır. Ayrıca bebeğinizin burnuna okyanus suyunu bu fısfısı sıkarken bebeğinize her pozisyonda sıkabilirsiniz. Bu kullanım kolaylığı anne olarak çok işinize yarayacaktır.

Gebelikte burun spreyi kullanılır mı?

Sadece burun tıkanıklığınız var ve başka bir şikayetiniz yoksa bu gebelik rinitidir. Ve önemsizdir. Ama sizi çok rahatsız ediyorsa, doktorunuzun önerdiği dekonjestan ilaçlardan fayda görebilirsiniz. Bu burun spreyi şeklindeki ilaçların uzun süre kullanımından kaçınılmalıdır.

Hamilelikte Deniz Suyu Spreyi kullanılır mi?

Uzmanlar, hastalık bulaştığında özellikle hamilelerin istirahat etmesi ve bol sıvı tüketmesi gerektiğini belirterek, burun tıkanıklığı için tuzlu su ya da okyanus suyu kullanılmasını önerdi. Medical Park Bursa Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.

Mentol burun açar mı?

Nane çayı: Mentol içerdiği için burnunuzun açılmasına neden olacaktır.

OtriNatura Aloe Vera bebeklerde kullanılır mı?

OtriNatura Aloe Vera Burun Spreyini, iki yaşın üzerindeki herkes (hamileler ve emziren kadınlar da dahil olmak üzere) kullanabilir.