Borsada Adese ne demek?

İçindekiler:

  1. Borsada Adese ne demek?
  2. Adese de neler oluyor?
  3. ADESE bedelli sermaye artırımı ne zaman?
  4. Ittifak Holding borsaya ne zaman girdi?
  5. Adesa ne?
  6. Adese kime satıldı 2020?
  7. Adese satıldı mı?
  8. Ittifak holding sahibi kim?
  9. Selva halka arz ne zaman?
  10. Ittifak holding ne yapar?
  11. Adese Gayrimenkul ne iş yapar?
  12. Konya Adese kimin?
  13. Adese kime satıldı 2019?
  14. Konya Adese kime satıldı?

Borsada Adese ne demek?

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, alışveriş hizmetleri veren Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket, indirimli fiyatlarla çeşitli mallar sunan bir perakendecidir.

Adese de neler oluyor?

İttifak Holding'in şirketi Adese'nin, amiral gemisi olan perakende sektöründeki faaliyetlerini durdurma kararı aldığı öğrenildi. Adese ve Adesem adlı mağazalarında temel ihtiyaç ve dayanıklı tüketim maddelerinin perakende satışını gerçekleştiren şirketin aldığı bu kararı personele de bildirdiği belirtildi.

ADESE bedelli sermaye artırımı ne zaman?

ADESE pay senedinin 20 – 20 tarihleri arasında %100,00 oranında bedelli sermaye artırımı vardır. Rüçhan hakkı kullanım bedeli 1,00 TL'dir. Rüçhan hakkı kupon satış son tarihi 20'dir.

Ittifak Holding borsaya ne zaman girdi?

İttifak Holding, 2009 yılına gelindiğinde 19 bine yakın yatırımcısı ile Borsa İstanbul'a kote olmuş, 2010 yılında da hisse senetleri Borsa İstanbul'un ilk 100 endeksinde işlem görmeye başlamıştır.

Adesa ne?

(ﻋﺪﺳﻪ) i. (Ar. 'adese “mercimek tânesi”nden) Mercek [Dürbün, gözlük vb.nde kullanılan, ortası kalın, kenarları ince camlara, göz bebeğinde görmeyi sağlayan kısma, mercimek tânesine benzedikleri için adese adı verilmiştir]: Anlaşılan, kafamın objektifi o sâniyede berrak bir Zais adese ile işlemiş (Refik H.

Adese kime satıldı 2020?

Özderici Holding A.Ş.

Adese satıldı mı?

Uzun yıllardır Türkiye'de market işletmeciliği yapan Adese, KAP'a yaptığı açıklamasında elinde kalan market, demirbaş, araç, stok, mağazaları devretti. Şirket bu süreçten sonra gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye devam edecek. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, 35 adet mağazasını 62 milyon liraya sattı.

Ittifak holding sahibi kim?

İttifak Holding CEO'su Tahir Atila, Konyalı.

Selva halka arz ne zaman?

SELVA GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN? Selva Gıda Sanayi A.Ş.'nin şirket paylarının halka arzı için yapılan başvuru Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Selva Gıda'nın halka arzı 17 - 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ittifak holding ne yapar?

İttifak Holding, 2009 yılına gelindiğinde 19 bine yakın yatırımcısı ile Borsa İstanbul'a kote olmuş, 2010 yılında da hisse senetleri Borsa İstanbul'un ilk 100 endeksinde işlem görmeye başlamıştır. İttifak Holding'in ana faaliyet alanlarını gıda, inşaat, gayrimenkul yatırım, makine, tarım ve hayvancılık oluşturmaktadır.

Adese Gayrimenkul ne iş yapar?

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., gayrimenkul yatırım ve kiralama sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir.

Konya Adese kimin?

Bir İttifak Holding kuruluşu olan ve sadece Konya'nın değil tüm bölgenin çehresini değiştiren, Türkiye'nin en modern alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olan Kulesite, yine İttifak Holding iştiraklerinden Seha Yapı tarafından yürütülen 11 aylık bir inşa sürecinin ardından, 2004 yılının Haziran ayında hizmet ...

Adese kime satıldı 2019?

İttifak Holding yapılan açıklamada, “İttifak Holding iştiraklerinden Selva Gıda San. AŞ ve Seha İnşaat mülkiyetinde bulunan Adese Alışveriş Merkezleri Tic.

Konya Adese kime satıldı?

KONYA'da, AKP'li Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Eski Otogar Dönüşüm Pprojesi' kapsamında yaptırılan ve Türkiye'nin en yüksek üç binasından biri olan 42 katlı Selçuklu Kulesi, 32 milyon YTL'ye 'yeşil sermaye' olarak adlandırılan İttifak Holding'e bağlı Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş.'ye satıldı. 42 katlı kulenin ...