PDF uzantılı dosya hangi programla açılır?

İçindekiler:

  1. PDF uzantılı dosya hangi programla açılır?
  2. Boş PDF dosyası nasıl açılır?
  3. PDF hangi dosya?
  4. Dosya uzantıları PDF olabilir ne demek?
  5. Acrobat Reader dosya uzantısı nedir?

PDF uzantılı dosya hangi programla açılır?

Seçmek için Finder'da PDF dosyasının simgesine tıklayın. Dosya > Bilgi Al'ı seçin. Birlikta Aç'ın yanındaki üçgene tıklayın ve açılır listeden Adobe Acrobat Reader veya Adobe Acrobat'ı seçin (tercihiniz listede yer almıyorsa, seçmek için Diğer'i seçin).

Boş PDF dosyası nasıl açılır?

PDF'yi uygulamada açma Acrobat uygulamasını başlatın ve aşağıdakilerden birini yapın: Ana Sayfa > Son Kullanılanlar görünümünden bir dosya açın. Dosya > Aç öğesini seçin. Aç iletişim kutusunda bir veya daha çok dosya adı seçin ve Aç'ı tıklatın.

PDF hangi dosya?

PDF (Portable Document Format; Taşınabilir Belge Biçimi), platformlar arası taşınabilir ve yazdırılabilir belgeler oluşturmak amacıyla üretilmiş sayısal bir dosya biçimidir.

Dosya uzantıları PDF olabilir ne demek?

PDF adı verilen dosyalar; kitaplar, dökümanlar ve resmi belgeler gibi birçok alanda tercih edilir. ... PDF İngilizce Portable Document Format yani taşınabilir belge biçimi demektir. Bu uzantıya sahip olan dosyaları günümüzde çok sayıda kişi kullanır.

Acrobat Reader dosya uzantısı nedir?

Adobe Acrobat uzantısı, web sayfalarını PDF'ye dönüştürmek için kullanılır. Bu uzantının etkinleştirilmesi, Acrobat PDF oluşturma araç çubuğunu ve sağ tıklatma içerik menüsü seçeneklerini ekleyerek web sayfalarının ve bağlantıların PDF'ye dönüştürülmesini sağlar.