AÖF Atatürk Üniversitesi kayıt Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. AÖF Atatürk Üniversitesi kayıt Nasıl Yapılır?
  2. Ataturk Uni online mi?
  3. Ata Üni aöf sınavlar online mı?
  4. ATA AÖF sınav online mi?
  5. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Kayıtları ne zaman?

AÖF Atatürk Üniversitesi kayıt Nasıl Yapılır?

ATA AÖF KAYIT LİNKİ e-Kayıt yaptırmak isteyen öğrenci adayları, https://www.turkiye.gov.tr adresinde “e-hizmetler” bölümünde yer alan ve “Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı” başlığı altında bulunan “Üniversite E-Kayıt” seçeneğini aracılığı ile kayıt işlemini gerçekleştirebileceklerdir.

Ataturk Uni online mi?

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE UZAKTAN EĞİTİM TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. ... Koronavirüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretime, uzaktan eğitim sistemiyle devam eden Atatürk Üniversitesi, 23 Mart tarihinde itibaren başladığı eğitim-öğretimi, senkron sanal sınıf sistemleri üzerinden gerçekleştiriyor.

Ata Üni aöf sınavlar online mı?

ATA AÖF YAZ OKULU SINAVI YÜZ YÜZE , ONLINE MI? ATA AÖF yaz okulu sınavı, üniversitenin ve fakültenin yaptığı son açıklamalara göre yüz yüze yapılacak. Sınavlar; Türkiye genelinde her ilde belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek.

ATA AÖF sınav online mi?

2021 ATA AÖF YAZ OKULU SINAVLARI ONLINE MI OLACAK? En son yapılan açıklamaya göre, yaz okulu sınavları tarihinde yüz yüze yapılacaktır. ... Yaz okulu yüz yüze yapılması durumunda; yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Kayıtları ne zaman?

e-Devlet Üzerinden Kayıt İşlemleri YKS sonuçları ile Fakültemize yerleştirilen öğrenciler kayıt işlemlerini 04 - tarihleri arasında e-Devlet kapısı üzerinden elektronik olarak yapabilirler. Fakültemize kayıt yaptıracak olan öğrenci adayları için en kolay ve kısa yol e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaktır.