Apitera ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Apitera ne işe yarar?
  2. Balparmak Apitera ne için kullanılır?
  3. Apitera nasıl kullanılmalı?
  4. Apitera Zen propolis nasıl kullanılır?
  5. Apitera neye katılır?
  6. Apitera up çocuklara verilir mi?
  7. Apitera up günde kaç tane?
  8. Apitera Zen neye katılır?
  9. Arı tedavisi nasıl yapılır?
  10. Apitera up kaç yaşında kullanılır?
  11. Apitera propolis cocuklara verilir mi?
  12. Apitera Zen nedir ne işe yarar?
  13. Arı tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?
  14. Apiterapi nedir ne işe yarar?
  15. Apiterapi nedir nerelerde kullanılır?
  16. Apitera propolis kaç yaşında kullanılır?

Apitera ne işe yarar?

Balparmak Apitera Up Plus Ne İşe Yarar? Balparmak Apitera Up Plus, günde iki saşe tüketildiğinde vücudun B vitamini ihtiyacını yüzde 45 oranında tek başına karşılayabilir. Bu yönüyle vücudundaki enerji oluşum metabolizmasının işleyişini ideal düzeyde tutmak isteyenler için uygun bir takviye edici gıda ürünüdür.

Balparmak Apitera ne için kullanılır?

Balparmak Apitera Dox Ne İşe Yarar? Apitera Dox, pratik tek kullanımlık hijyenik ambalajı ve doğal içerikleri ile vücudun arınması ve yenilenmesine destek sağlamak isteyenler için pratik ve alternatif bir takviye edici gıdadır. İlaç niyetine kullanımı önerilmemekte olup, takviye edici gıda olarak tüketilmelidir.

Apitera nasıl kullanılmalı?

Balparmak Apitera ürünlerinin, besin öğelerinden en iyi şekilde faydalanabilmek için kahvaltıdan yarım saat önce ve aç karnına tüketilmesi önerilir. Ürünlerin etkisinin görülebilmesi için de 4-6 hafta tüketilmesi tavsiye edilir.

Apitera Zen propolis nasıl kullanılır?

Balparmak Apitera Zen Nasıl Tüketilmeli? Balparmak Apitera içerisindeki besin öğelerinden faydalanılabilmesi için kahvaltıdan yarım saat önce aç karına tüketilmesi ve düzenli 4-6 hafta kullanılması tavsiye edilmektedir. Bunun yanı sıra apitera ürünelerini çay ya da suya katarak da tüketebilirsiniz.

Apitera neye katılır?

Katlanarak açılan özel paketi ile kahvaltıda, çay keyfinde yanınızda olan ürün, formülünde bal, propolis, zencefil, karanfil, tarçın, limon ve karabiberi buluşturur.

Apitera up çocuklara verilir mi?

Arı ürünleri alerjisi, astım ya da yüksek alerji riski taşıyanların ürünü tüketmemesi önerilmektedir. 3 yaş altındaki çocuklarda doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. 1 yaşından küçük bebeklere yedirilmemelidir.

Apitera up günde kaç tane?

1 saşe (7 gram) doğrudan veya içeceğinize karıştırarak tüketebilirsiniz. Yetişkinler için günde 1-3 saşe kullanılması önerilir.

Apitera Zen neye katılır?

Balparmak Apitera Zen, 7 adet paket bulunduran haftalık kit ile kullanım kolaylığı vadeder. Katlanarak açılan özel paketi ile kahvaltıda, çay keyfinde yanınızda olan ürün, formülünde bal, propolis, zencefil, karanfil, tarçın, limon ve karabiberi buluşturur.

Arı tedavisi nasıl yapılır?

Birincisi aldığımız canlı arıyı akupunktur bölgesine sokturuyoruz. İkicisi ise daha az tehlikeli bir yöntem olan standartize edilmiş arı zehirini (venom) alıp sulandırarak istediğimiz miktarda cilt altına enjekte ediyoruz. Bu tedaviyi iltihaplı romatizmada ve MS hastalığında uyguluyoruz.

Apitera up kaç yaşında kullanılır?

1 yaş üstü (3 yaşına kadar olan) çocuklarda, doktor tavsiyesi ile kullanılabilir. 3 yaş üstü çocuk ve yetişkinlerin düzenli kullanımına uygundur. Arı sütü içermez. Oda sıcaklığında, ısı ve ışıktan saklanarak muhafaza edilebilir. Günde 1 veya 2 saşe tüketilebilir.

Apitera propolis cocuklara verilir mi?

Balparmak Propolis Plus 4-10 yaş arası çocukların tüketimine uygundur. Bu yaş grubunun ürünü günde 1 ya da 2 saşe tüketmesi önerilir. Aç veya tok karnına tüketilebilir. Fakat arı ürünleri alerjisi, kronik hastalık, düzenli ilaç kullanımı vb. durumlarda tüketilmeden önce doktora danışılmalıdır.

Apitera Zen nedir ne işe yarar?

Vücut direncinizi artıran karışım Hastalığın henüzvücuda girmeden engellenmesi için vücut direncimizin yüksek olması şart. İşte ApiteraZen, içeriğindeki zencefil, tarçın, karanfil, karabiber, limon ve propolis ile bağışıklık sisteminizi desteklemeye yardımcı oluyor.

Arı tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?

Mısır, çin ve orta asya da antik çağlardan beri, çeşitli ağrı türleri ve artrit ağrıları için arı zehiri tedavisi kullanılırdı. Arı zehiri, iltihap önleyicidir ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur. İnsanlar romatoid artrit hastalığında ağrıyı gidermek, şişlik ve tutukluğu azaltmak için arı zehiri kullanıyorlardı.

Apiterapi nedir ne işe yarar?

Tanımı: Apiterapi; arı ve arı ürünlerinin koruyucu ve bazı hastalıkların tedavisinde tamamlayıcı uygulama yöntemi olarak kullanılması biçimidir. Başlıca arı ürünleri bal, balmumu, arı poleni, propolis, arı sütü, apilarnil ve arı zehridir.

Apiterapi nedir nerelerde kullanılır?

Apiterapi binlerce yıldır kullanılmaktadır. Mısır, çin ve orta asya da antik çağlardan beri, çeşitli ağrı türleri ve artrit ağrıları için arı zehiri tedavisi kullanılırdı. Arı zehiri, iltihap önleyicidir ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur.

Apitera propolis kaç yaşında kullanılır?

Balparmak Propolis Plus 4-10 yaş arası çocukların tüketimine uygundur. Bu yaş grubunun ürünü günde 1 ya da 2 saşe tüketmesi önerilir. Aç veya tok karnına tüketilebilir. Fakat arı ürünleri alerjisi, kronik hastalık, düzenli ilaç kullanımı vb. durumlarda tüketilmeden önce doktora danışılmalıdır.