Sirke kepekli saça nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Sirke kepekli saça nasıl uygulanır?
  2. Erkeklerde kepek sorunu nasıl çözülür?
  3. Erkeklerde kepek neden oluşur?
  4. Elma sirkesi saç kepeği ne iyi gelir mi?

Sirke kepekli saça nasıl uygulanır?

Sirke: Kepekten kurtulmak için, her şampuanlamanın ardından 2 fincan soğuk suya 2 fincan elma sirkesi ekleyip saçınızı bununla durulayın. Ayrıca, saçınızı şampuanlamadan önce saçınıza doğrudan 3 yemek kaşığı sirke uygulayarak saç derinize masaj yapın. Birkaç dakika bu şekilde bekleyin ve saçınızı durulayın.

Erkeklerde kepek sorunu nasıl çözülür?

Sirke saç derisini ölü derilerden arındırarak kaşıntı ve kepek sorununu ortadan kaldırır. İyi bir temizleyici olan sirke aynı zamanda saç derisinin hava almasını ve saçların parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olur. 2-3 yemek kaşığı sirkeyi saç derinize masaj yaparak yedirin. 10 dakika sonra saçlarınızı yıkayın.

Erkeklerde kepek neden oluşur?

Beyaz ya da gri renkli oluşan kepek, saç derisinde yer alan ölü deri hücrelerinin birlikte olması neticesinde oluşur. Ölü deri, saçlarda pulların ortaya çıkmasına sebep olur. Bu pullar, cilt sorunlarının belirtisi olarak belirtilebilir.

Elma sirkesi saç kepeği ne iyi gelir mi?

Kafamızın derisinde kepek oluşumunun en önemli sebebi parazit veya mantarlar olduğundan, bunları yok edecek, saçın ph seviyesini dengeleyecek sirkeye ihtiyacımız vardır. Elma sirkesi kepek için en ideal olanıdır. Sistemli kullanımda kısa sürede kepeğinizden anında kurtulacaksınız.