Magnezyum Diasporal ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Magnezyum Diasporal ne işe yarar?
  2. Magnezyum neye faydalı?
  3. Magnezyum Taurat ne ise yarar?
  4. Magnezyum ne zaman kullanılır?
  5. Magnezyum Diasporal nasıl kullanılır?
  6. Diasporal ne için kullanılır?
  7. Magnesium Diasporal pastil nedir?

Magnezyum Diasporal ne işe yarar?

- Normal kas fonksiyonuna, - Normal kemiklerin ve dişlerin korunmasına, - Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına, - Normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

Magnezyum neye faydalı?

Magnezyumun metabolizmaya pek çok faydası vardır. Magnezyum temel işlevini, % 40'ının bulunduğu kan ve kas sistemlerinde gösterir. Kasların güçlenmesi, protein sentezi ve enzim sistemi aktivitesinde, hücrelerin büyümesinde ve yenilenmesinde önemli rol oynar.

Magnezyum Taurat ne ise yarar?

7-Magnezyum Taurat= Bu form magnezyumun taurin ile kombin halidir. Damarlar için koruyucu etkisi araştırılmıştır. Kardiyovasküler hastalıklarda tercih edilebilir. Ayrıca başka bir çalışmada da insülin direncinde faydalı olduğu ortaya konmuştur ve bu metabolik sendromda ve diyabette kullanımını düşündürmektedir.

Magnezyum ne zaman kullanılır?

Magnezyumun malat hariç diğer formları, gece yatmadan 1-2 saat önce alınmalıdır. Çünkü magnezyumun diğer çeşitleri, genel olarak beyin ve kaslara etki ederek rahatlama sağlar. Gündüz alınması sedatif etkiden dolayı sersemlik yapabilir ancak akşam alınması, rahat bir uyku sağlar.

Magnezyum Diasporal nasıl kullanılır?

Magnesium Diasporal 300 gr Nasıl Kullanılır? İhtiyaca göre günde 1 veya 2 poşet kullanılır. Bir poşet içeriği yarım bardak su, çay veya meyve suyu içinde eritilip içilmelidir. Yemeklerle beraber kullanılabilir.

Diasporal ne için kullanılır?

magnezyum eksikliğinde ve gebelikte oluşan kramp ve kasılmaları engellemek için kullanılan ilaç.

Magnesium Diasporal pastil nedir?

MAGNESIUM DIASPORAL® pastil Ağızda emilerek kullanılır. Etkin madde: Bir pastil (1,030 g) 98,6 mg magnezyum'a eşdeğer 610 mg magnezyum sitrat içerir. Yardımcı Maddeler: Anhidrik sitrik asit, sükroz, ksantan sakızı, toz selüloz, kalsiyum stearat, sodyum sakarin, portakal suyu aroması.