Honor Band kimin?

İçindekiler:

  1. Honor Band kimin?
  2. Huawei Honor kime sattı?
  3. Oppo hangi markanın?
  4. Honor band ne demek?
  5. Honor Band 6 ne zaman çıkacak?

Honor Band kimin?

HUAWEI'in ürünü Honor Band 5 Renkli Ekran Akıllı Bileklik adımsayar, kalori hesaplama ve uyku takibi özelliklerinin yanı sıra Türkçe uygulaması ve 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle de ön plana çıkıyor.

Huawei Honor kime sattı?

Resmen sattı! Çinli teknoloji üreticisi Huawei resmi açıklamayı yaptı: Honor markası resmen satıldı! Huawei, global internet sitesinden yaptığı açıklama ile 2013 yılında piyasaya sürdüğü alt markası Honor'ı, Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., Ltd.'ye sattığını duyurdu.

Oppo hangi markanın?

Tam adı ise Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp Ltd olarak bilinmektedir. Oppo Hangi Ülkenin Markası? Oppo Çin merkezli bir telefon markasıdır.

Honor band ne demek?

Huawei Honor Band 4 Akıllı Bileklik, günlük spor faaliyetlerinizi, nabzınızı, attığınız adımı ve yaktığınız kalori gibi birden fazla veriyi kayıt altına alan basit ve işlevsel bir akıllı bilekliktir. Canlı ve parlak renkler sunan Amoled ekranı ile yüksek ışıkta bile en canlı görüntüleri verebilmektedir.

Honor Band 6 ne zaman çıkacak?

Cihaz bir süredir yurtdışında satışta. Ancak Türkiye'de 21 Mayıs'tan itibaren çıkıyor. Honor Band 6'nın Türkiye'deki lansman fiyatı 479 lira olarak duyuruldu.