Slazenger Alman markası mı?

İçindekiler:

  1. Slazenger Alman markası mı?
  2. Slazenger Kargom Nerede?
  3. Jump Türk mü?
  4. Slazenger kargo kaç günde gelir?
  5. Slazenger iade nasıl yapılır?
  6. Flo hangi ülkenin malı?
  7. Flo marka mi?
  8. Flo türkiyede kaç tane?
  9. Lumberjack Türk mu?

Slazenger Alman markası mı?

Markanın sahibi 1982 yılnda kurulan İngiliz perakende grubu Sports Direct International plc, İngiltere'nin en büyük spor ürünleri perakendecilerinden biridir ve dünya çapında yaklaşık 670 mağazası bulunmaktadır.

Slazenger Kargom Nerede?

Siparişiniz kargoya verildiğinde mail yoluyla bilgilendirilirsiniz. Daha sonra www.slazenger.com.tr'de “Sipariş Takibi” butonunu tıklayarak gönderinizi takip edebilirsiniz.

Jump Türk mü?

Jump, 1980 yılında Hongson Group tarafından kurulan ayakkabı, deri ayakkabı, bot, çocuk ayakkabısı, çizme, terlik ve plaj grubu ürünleri markasıdır. Türkiye'de Genmar İç ve Dış Tic. ... ile 1987 yılından beri ayakkabı üretmektedir. 26 ülkede ürünleri satılmaktadır.

Slazenger kargo kaç günde gelir?

Teslimat Koşulları - Slazenger. Siparişleriniz, banka onayı alındıktan sonra 3 iş günü (Pazartesi-Cuma) içerisinde kargoya teslim edilir. 1-5 iş günü içerisinde teslim edilir.

Slazenger iade nasıl yapılır?

ÜRÜN İADE KOŞULLARI İade yapılması için izlenecek yol, ürünle birlikte gelen faturanın alt kısmında bulunan iade bölümüne iade talebinizi yazılı olarak belirtip, " 1 4791 " gönderi koduyla Aras kargo aracılığı ile tarafımıza karşı ödemeli şekilde göndermeniz yeterli olacaktır.

Flo hangi ülkenin malı?

Flo Ayakkabı markası, 1955 yılında Gaziantep'te kurulmuştur. Kurucusu Ahmet Ziylan'dır. İlk olarak 50 metrekarelik küçük bir dükkanda temelleri atılan bu marka, günümüzde en çok tercih edilen ve bünyesinde en çok ayakkabı markası bulunduran türk şirketlerinden biridir.

Flo marka mi?

Marka Profili FLO Ayakkabı, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır. Üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.

Flo türkiyede kaç tane?

Flo'dan yeni mağaza zinciri! Ziylan Grubu'nda yenilikler bitmiyor. Türkiye'de 120 mağazaya ulaşmış durumda.

Lumberjack Türk mu?

Bünyesinde Flo, Polaris ve Kinetix gibi markaları barındıran, Türkiye'nin önde gelen ayakkabı üreticisi ve perakendecilerinden Ziylan Grup, İtalyan Lumberjack markasını satın aldı.