Ağrısız epilasyon var mı?

İçindekiler:

  1. Ağrısız epilasyon var mı?
  2. Hangi lazer daha Acisiz?
  3. Buz lazer epilasyon ne kadar etkili?
  4. Acısız epilasyon için ne yapmalı?
  5. Buzlu epilasyon acıtıyor mu?
  6. Buz lazerde kaçıncı seanstan sonra etkisini gösterir?
  7. Lazer epilasyon ne kadar zamanda biter?
  8. Buz lazer kaç seans sürer?
  9. Kaç günde bir lazer epilasyon seansları?

Ağrısız epilasyon var mı?

'Buz Lazer' ile cildin tüm seans boyunca -3 dereceye kadar soğutulmasıyla lazer epilasyonunun tamamen ağrısız, acısız yapıldığına vurgu yapılıyor. “2019-2020 ''Yılın En İyi Yeni Tedavisi'' ödülünü alarak tüm dikkatleri üzerine çeken yenilikçi bir sistem.

Hangi lazer daha Acisiz?

Diode lazerler, kıl kökleri üzerinde en etkili lazer türüdür. Soprano Ice, bu son derece etkili lazeri acısız kullanmamızı sağlamaktadır.

Buz lazer epilasyon ne kadar etkili?

Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemidir. Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçlara sahiptir. Eğer kişide hormonal bir problem yoksa Buz Lazer ile ortalama yüzde 90 oranında kıllarda azalma sağlanmaktadır.

Acısız epilasyon için ne yapmalı?

Daha kolay ve acısız epilasyon işlemleri için tüyler alınırken en az acıyan yerden başlamak ve soğuk uygulama yapmak gerekir. İşlem yapılacak sahanın gerilerek epilasyon yapılması da daha az acı hissetmemizi sağlar. Uygulamadan bir saat önce topikal anestetik kremler ve ağrı kesiciler kullanılabilir.

Buzlu epilasyon acıtıyor mu?

Merhaba, lazer epilasyon cihazları içinde en az acı duyacağınız cihaz Buz Lazer uygulamasıdır. Özel soğutma yapan başlık sayesinde acısız, son derece konforlu bir uygulamadır.

Buz lazerde kaçıncı seanstan sonra etkisini gösterir?

Buz lazer uygulaması diğer sistemler arasında en acısız, en hızlı ve en etkili yöntem olarak bilinmektedir. Buz epilasyon etkisini, ilk seanstan itibaren göstermeye başlamaktadır. Buz lazer uygulamasından 3-4 gün sonra uygulama yapılan bölgedeki kıllar yüzeye çıkar ve dökülmeye başlarlar.

Lazer epilasyon ne kadar zamanda biter?

Lazer epilasyon için uygun bir adaysanız ortalama “6-8 seansta” tüylerinizin çoğundan kurtulmanız ve makul bir sonuca ulaşmanız gerekir. Ancak seans sayısı kıl yapısı, hormonal durum gibi birçok faktörden etkilenir.

Buz lazer kaç seans sürer?

Merhabalar , Buz Lazer Epilasyon uygulamasında kişiden kişiye ve kıl yapısına göre değişeceğinden dolayı ortalama 6-8 seans gerekmektedir. Yüz bölgesi 4 hafta , vücut ise 6 hafta ara ile uygulanmaktadır.

Kaç günde bir lazer epilasyon seansları?

Yüz bölgesi lazer epilasyon genellikle 4 hafta aralıklarla yapılır. Vücut bölgesinde ise seanslar arasında 6 ile 8 hafta koyulabilir. Genellikle seans araları 2 ay olarak belirlenir. Lazer epilasyon başlandıktan ilk seanstan 15 gün sonra genel kontrol ve rötuş için bir seans uygulanır.